Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vivera winnaar van de Vegan Award

Het vegetarische vleesvervangersmerk Vivera heeft vanmorgen (donderdag 1 november, Wereld Veganisme Dag) de Vegan Award ontvangen voor hun assortiment plantaardige vlees- en zuivelvervangers.



De prijs wordt jaarlijks door de Nederlandse Vereniging voor Veganisme uitgereikt aan een door het publiek gekozen organisatie. Van de ruim 900 stemmen gingen er maar liefst 483 naar Vivera. Hun plantaardige vleesvervangers bestaan onder andere plantaardige shoarma en gehakt, een spicy bean burger en kroketten. Ook bieden ze diverse smaken (biologische) sojamelk aan. Vivera biedt ook een basisassortiment in zuiver biologische vleesvervangers. Sinds kort zijn hun plantaardige producten ook gemakkelijk te herkennen door het blauwe vlakje met '100% plantaardig' op de verpakking. Vivera is goed verkrijgbaar bij diverse supermarkten (onder andere bij Jumbo).
Publicatiedatum: