Nieuw bij De Zaai-Ster: Gekookte biologische mosselen
De zuivere smaak en perfecte vorm zijn het resultaat van de wijze waarop de mosselen gekweekt worden. Vastgehecht aan lange kousvormige netten groeien de mosselen in duizenden stuks in het schone Ierse water. Omdat de netten hoog in het water hangen, dicht onder de oppervlakte, zijn licht, zuurstof en voedingsstoffen in ruime mate aanwezig. Hierdoor groeit het mosselbroed in 16 maanden op tot een voor consumptie geschikt product. Na het oogsten worden de mosselen direct gekookt en verpakt om optimale versheid te kunnen garanderen. John Murphy werkt samen met zijn bemanning van 35 toegewijde professionals aan dit duurzame en biologische product.
Claudia en Alwin Meij van visgroothandel Meij uit Volendam zijn zeer enthousiast over de biologische gekookte mosselen van John Murphy en hebben daarom besloten dit product te importeren. Al jaren heeft versgroothandel De Zaai-Ster in Leek de gerookte vis van de familie Meij in het assortiment. De gekookte bio-mosselen zijn vanaf heden dan ook verkrijgbaar.
Voor meer informatie: www.dezaai-ster.nl