Versgroothandel De Zaai-Ster in Leek heeft biologische mosselen uit Ierland in het assortiment opgenomen. Deze biologische mosselen worden gekweekt door John Murphy in de ongerepte omgeving van Bantry in het zuiden van Ierland.
De zuivere smaak en perfecte vorm zijn het resultaat van de wijze waarop de mosselen gekweekt worden. Vastgehecht aan lange kousvormige netten groeien de mosselen in duizenden stuks in het schone Ierse water. Omdat de netten hoog in het water hangen, dicht onder de oppervlakte, zijn licht, zuurstof en voedingsstoffen in ruime mate aanwezig. Hierdoor groeit het mosselbroed in 16 maanden op tot een voor consumptie geschikt product. Na het oogsten worden de mosselen direct gekookt en verpakt om optimale versheid te kunnen garanderen. John Murphy werkt samen met zijn bemanning van 35 toegewijde professionals aan dit duurzame en biologische product.
Claudia en Alwin Meij van visgroothandel Meij uit Volendam zijn zeer enthousiast over de biologische gekookte mosselen van John Murphy en hebben daarom besloten dit product te importeren. Al jaren heeft versgroothandel De Zaai-Ster in Leek de gerookte vis van de familie Meij in het assortiment. De gekookte bio-mosselen zijn vanaf heden dan ook verkrijgbaar.
Voor meer informatie: www.dezaai-ster.nl

Abonneren
Vacatures
- (Jr.) Specialist Duurzaamheid en Data
- Junior Kwaliteitscontroleur
- Productieleider
- Salesmanager substraten West-Europa
- Manager Quality Assurance (QA)
- Accountmanager Data Management - Agri
- Head Grower Greenhouse Canada
- Lead Auditor Kwaliteit & Processen
- Junior account manager
- Accountmanager
Top 5 - gisteren
- "De bio-sector is niet welkom onder alle deskundigen en organisaties die voor deze ronde tafel zijn uitgenodigd"
- Pipie Smits van Oyen is nieuwe voorzitter Biohuis
- Lidl zet in op biologische huismerken
- Speeltuin voor opgehokte kippen
- Groenboeren Conferentie 'Hoe dan wel?': zaterdag 4 februari op Educatorium UvU
Top 5 - afgelopen week
- PFAS gevonden in biologische eieren in Denemarken
- Uniek korte-keten-concept van graan tot brood gepresenteerd
- Biologische sector is ondanks grote uitdagingen positief gestemd
- "Wij maken bio-pindakaas met hart en ziel, daarom maken wij kans tegenover het grote geld"
- Minister van der Wal enthousiast over stikstofplan Joost Samsom
Top 5 - afgelopen maand
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-01-31 Pipie Smits van Oyen is nieuwe voorzitter Biohuis
- 2023-01-31 Seepje gaat samenwerking aan voor activiteiten in Duitsland en Oostenrijk
- 2023-01-26 Canadese teler en handelsbedrijf Lakeside Produce failliet verklaard
- 2023-01-26 Seepje krijgt kapitaalinjectie van € 4,2 miljoen
- 2023-01-25 De Valk Wekerom en ABZ De Samenwerking breiden samenwerking uit
- 2023-01-20 "Nieuwe naam in een vertrouwd jasje"
- 2023-01-20 Online supermarkt Oda gaat samenwerken met Bio Company
- 2023-01-18 "De kop in het zand steken en biologische teelt beperken kan en mag niet de oplossing zijn"
- 2023-01-18 Jaarcijfers Skal: Biologisch groeit naar 4,4%
- 2023-01-17 VLAM presenteert jaarprogramma 2023
- 2023-01-17 Belgische biogroothandels Vajra en Delibio verenigen hun krachten
- 2023-01-17 Bio Soleil nieuw merk en zusterfirma van Hygiena
- 2023-01-16 Biocyclic Vegan keurmerk voor akkerbouwer Isaäc Bos uit Weteringbrug
- 2023-01-16 Koobra Invest investeert in Gulpener Bierbrouwerij
- 2023-01-16 Miko neemt de Belgische buitenhuisactiviteiten van Beyers Koffie over
- 2023-01-16 Noble House failliet verklaard
- 2023-01-09 Soiltech bouwt hightech test- en innovatiecentrum in Biezenmortel
- 2023-01-09 Max's Mints en JetDrinks slaan de handen ineen
- 2023-01-06 Druivenkwekerij bíjna verkocht, dus gaan telers toch door in 2023
- 2023-01-04 Pilze Wohlrab wordt onderdeel van BioFungi