Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw bij De Zaai-Ster: Gekookte biologische mosselen

Versgroothandel De Zaai-Ster in Leek heeft biologische mosselen uit Ierland in het assortiment opgenomen. Deze biologische mosselen worden gekweekt door John Murphy in de ongerepte omgeving van Bantry in het zuiden van Ierland.

De zuivere smaak en perfecte vorm zijn het resultaat van de wijze waarop de mosselen gekweekt worden. Vastgehecht aan lange kousvormige netten groeien de mosselen in duizenden stuks in het schone Ierse water. Omdat de netten hoog in het water hangen, dicht onder de oppervlakte, zijn licht, zuurstof en voedingsstoffen in ruime mate aanwezig. Hierdoor groeit het mosselbroed in 16 maanden op tot een voor consumptie geschikt product. Na het oogsten worden de mosselen direct gekookt en verpakt om optimale versheid te kunnen garanderen. John Murphy werkt samen met zijn bemanning van 35 toegewijde professionals aan dit duurzame en biologische product.



Claudia en Alwin Meij van visgroothandel Meij uit Volendam zijn zeer enthousiast over de biologische gekookte mosselen van John Murphy en hebben daarom besloten dit product te importeren. Al jaren heeft versgroothandel De Zaai-Ster in Leek de gerookte vis van de familie Meij in het assortiment. De gekookte bio-mosselen zijn vanaf heden dan ook verkrijgbaar.



Voor meer informatie: www.dezaai-ster.nl
Publicatiedatum: