Versgroothandel De Zaai-Ster in Leek heeft biologische mosselen uit Ierland in het assortiment opgenomen. Deze biologische mosselen worden gekweekt door John Murphy in de ongerepte omgeving van Bantry in het zuiden van Ierland.
De zuivere smaak en perfecte vorm zijn het resultaat van de wijze waarop de mosselen gekweekt worden. Vastgehecht aan lange kousvormige netten groeien de mosselen in duizenden stuks in het schone Ierse water. Omdat de netten hoog in het water hangen, dicht onder de oppervlakte, zijn licht, zuurstof en voedingsstoffen in ruime mate aanwezig. Hierdoor groeit het mosselbroed in 16 maanden op tot een voor consumptie geschikt product. Na het oogsten worden de mosselen direct gekookt en verpakt om optimale versheid te kunnen garanderen. John Murphy werkt samen met zijn bemanning van 35 toegewijde professionals aan dit duurzame en biologische product.
Claudia en Alwin Meij van visgroothandel Meij uit Volendam zijn zeer enthousiast over de biologische gekookte mosselen van John Murphy en hebben daarom besloten dit product te importeren. Al jaren heeft versgroothandel De Zaai-Ster in Leek de gerookte vis van de familie Meij in het assortiment. De gekookte bio-mosselen zijn vanaf heden dan ook verkrijgbaar.
Voor meer informatie: www.dezaai-ster.nl
Nieuw bij De Zaai-Ster: Gekookte biologische mosselen
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-11-29 "Voor veel klanten op de verre bestemmingen verzorgen wij het totaalassortiment"
- 2023-11-29 Nieuw faillissement in Hartmanzaak na streep door verkoop in 2017
- 2023-11-28 Grasdrogerij Groenvoer Opeinde is gestopt
- 2023-11-28 LTO start benoemingsprocedure voor nieuwe voorzitter
- 2023-11-28 Slim biologische zaden inkopen
- 2023-11-27 Frigo opent multimodaal koel- en vrieshuis in Moerdijk
- 2023-11-27 Ekoto, Mama's Maaltijden en Tommy Tomato verkozen tot Foodhelden van 2023
- 2023-11-23 Jubileum Crown of Holland: 10 jaar toewijding aan biologische cacaoverwerking
- 2023-11-22 Piet Pannekeet laat JASA met een gerust hart achter
- 2023-11-22 Henk Smith is nieuwe vicevoorzitter BoerenNatuur
- 2023-11-22 BioThee neemt intrek op nieuwe locatie in Zutphen
- 2023-11-20 Kan verplaatsing energiestation in Brummen doorgaan?
- 2023-11-17 Beneo-Orafti stopt na twee jaar met verwerking van biologische cichorei
- 2023-11-17 Biologische kanshebbers voor Gezonde Innovatie Award
- 2023-11-15 Boze handelaren en dure cacao het rommelt bij handelshuis Acomo
- 2023-11-15 "Het leven is goed in het circulaire web van landgoed Velhorst"