Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Werken ook aan dip-it's"

Florentin brengt trioverpakking op de markt

Tholen - Florentin in Mijdrecht heeft een trioverpakking geïntroduceerd. De trioverpakking bestaat uit drie bakjes met verschillende salades: Hummus Salad, Hummus Coriander & Lemon en Hummus Sundried Tomatoes. Aya Mass-Forstner van Florentin geeft aan dat het nieuwe product in Duitsland en België al in de winkels ligt. Ook in Nederland zal de trioverpakking binnen nu en twee weken beschikbaar komen.

"We krijgen erg positieve reacties op de trioverpakking. Het gaat erg goed." Aya benadrukt dat in eerste instantie alleen deze mix op de markt wordt gebracht. "We willen de reacties even afwachten en zullen daarna pas besluiten om een ander trio te introduceren."



De plannen voor het volgende nieuwe product liggen ook al klaar. Florentin ziet namelijk ook volop kansen op de to-go-markt. "Steeds meer consumenten zoeken naar snelle snacks en wij kunnen hen een gezond alternatief aanbieden." Daarom wordt er gewerkt aan zogenaamde 'dip-it's'. Dit zal een combinatie zijn van bijvoorbeeld hummus en pita in twee aparte trays. "Hierin zijn veel verschillende combinaties mogelijk. We zijn nog druk met het ontwerp, de verpakking is al klaar en we hopen dit product begin volgend jaar te introduceren."

Voor meer informatie:

Aya Mass-Forstner
Florentin
Rendementsweg 4-I
3641 SK Mijdrecht
0297 255096
ayam@florentin.nl
www.florentin-bio.com