Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Millésime Bio viert twintigste verjaardag

Op de Millésime Bio in Montpellier worden 700 exposanten en 3.500 bezoekers van over de hele wereld verwacht. De Millésime Bio zal plaatsvinden van 28 tot en met 30 januari.

Voor het twintigste achtereenvolgende jaar presenteren gecertificeerde producenten van biologische wijnen uit Europa, Noord- en Zuid-Amerika en Afrika hun wijnen tijdens deze beurs. Een handvol wijnboeren uit de Franse regio Languedoc-Roussillon organiseerde twintig jaar geleden de eerste Millésime Bio. Elk jaar verzamelen zich daar nu wijnhandelaren, wijngaarden, sommeliers en importeurs van over de hele wereld.

Op de twintigste editie van de beurs zal onder meer een nieuwe wijnmakerij uit de regio Maipo in Chili zich presenteren, evenals vijf producenten uit Portugal en zes nieuwe wijnproducenten uit Oostenrijk.

De laatste editie van Millésime Bio trok 588 exposanten uit dertien verschillende landen en meer dan 3.300 vakbezoekers, waarvan 22 procent uit het buitenland. Van de vakbezoekers kwam 16,7 procent uit de Benelux, 13 procent uit Duitsland, 12,5 procent uit Noord-Amerika en 11,5 procent uit Scandinavië.

Klik hier voor meer informatie.
Publicatiedatum: