Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

NABU milieu-award naar SuperBioMarkt

De SuperBioMarkt aan de Mönkedieckstraße in Osnabrück heeft de 'Grünen Einkaufskorb 2012' in de categorie 'Biolebensmittelmärkte'. De milieu-award van Naturschutzbundes Deutschland (NABU) is voor de derde keer uitgereikt in Berlijn.

Een onafhankelijke jury, bestaande uit handelaren, consumenten en milieu-experts heeft vooral waardering voor de actieve verkoopaanpak en transparante presentatie van de producten. De winnende SuperBioMarkt in Osnabrück is in april 2012 geopend.



Er is ook waardering voor de energie-geoptimaliseerde koelingunits en de inzet van de winkel op het gebied van hernieuwbare energie. En voor het vervoer tussen het hoofdkantoor in Münster en Osnabrück wordt gebruikt gemaakt van elektrische auto's.



"We zijn erg blij met deze prijs en feliciteren onze collega's in Osnabrück met deze verdiende award. Deze erkenning is een enorme stimulans voor ons allemaal", aldus Michael Radau, oprichter en directeur van SuperBioMarkt.
Publicatiedatum: