Ter waarde van zo'n 1000 dollar

VS: Man betrapt op stelen biologisch vlees

Een Amerikaanse man is het duidelijk niet eens met de hoge prijs voor biologisch vlees. Hij is inmiddels twee keer op camera betrapt op het stelen van biologisch vlees uit de diepvriessectie van Natur-Tyme op Erie Boulevard in Syracuse. De politie in DeWitt is naar hem op zoek.

De politie zegt dat de man voor bijna 1000 dollar aan biologisch vlees heeft gestolen. Op beelden van de bewakingsvideo is te zien hoe de man de winkel binnen komt met een trolley. Hij is niet meer in beeld wanneer hij de lading vlees in de trolley stopt. Daarna loopt hij naar buiten, hij verlaat de winkel opvallend genoeg door de deuren waar klanten normaliter alleen door naar binnen mogen komen."Ik ben niet zo naïef om te denken dat wij in onze winkel geen last hebben van winkelfiefstal, maar dit is gewoon een heel brutale actie. Het is erg pijnlijk om er naar te kijken", reageert Wendy Meyerson van Natur-Tyme.

Tijdens de eerste diefstal was het vlees niet in beeld, daarom besloot het winkelpersoneel de camera te verhuizen. Deze verhuizing heeft de dief echter niet weerhouden om een week later terug te keren. Hij pakte toen de lokaal geproduceerde biologische lamskoteletjes, steaks en filet mignon, een aantal van de duurste items in de winkel. En hij reikte zelfs diep in de vriezer om de biefstuk te pakken. In totaal was hij tien minuten in de winkel.Het winkelpersoneel zal opnieuw getraind worden om alert te blijven op winkeldiefstal.

Mensen die meer informatie over de dief hebben, kunnen de politie in DeWitt mailen: Tips@TownOfDewitt.com.

Bron: NewsChannel 9 WSYR

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven