Sebastian Pole geeft lezing over Pukka: 27 oktober

'Pukka' is een complete lifestylegids om je gezondheid en je geluk door middel van ayurveda te verbeteren. Ayurveda is een eeuwenoude natuurlijke en holistische gezondheidsleer die zich bezighoudt met onze fysieke gezondheid, mentale balans, spirituele welzijn, sociale welvaart, relaties, voeding en levenswijze.

Sebastian Pole zal een lezing geven over zijn boek 'Pukka – Een ayurvedische levensstijl'. Tijdens zijn presentatie zal hij dieper ingaan op de thema's ayurveda, geestelijke en lichamelijke gezondheid en de Pukka levensstijl. Bovendien is er mogelijkheid om vragen te stellen onder het genot van een heerlijk kopje kruidenthee.

Sebastian Pole is deskundig op het gebied van ayurveda en traditionele Chinese medicijnen. Hij heeft een eigen praktijk, waar hij werkzaam is als herbalist. Daarnaast is hij medeoprichter van Pukka Herbs, een groeiend bedrijf dat biologische thee, kruiden, (massage)oliën en homeopathische geneesmiddelen op basis van ayurveda maakt. Lezing over 'Pukka- Een ayurvedische levensstijl' door Sebastian Pole.

Zaterdag 27 oktober - selexyz donner - aanvang 14:45 uur - toegang gratis - s.v.p. reserveren via promotie.donner@selexyz.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven