Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Agenda voor veggies en flexi's: VeggieLifeIsGood2013

Dit najaar lanceert vegafabulous! de eerste vega agenda van Nederland, de VeggieLifeIsGood2013. De VeggieLifeIsGood is een trendy, kleurrijke agenda die laat zien dat vega hip & happening is, erg lekker én goed voor jezelf & de wereld om ons heen. Het staat boordevol tips, evenementen, fabulous recepten, handige adresjes, en nog veel meer leuks. "Ik laat zien dat een veggie lifestyle absoluut niet saai of sober is, maar juist ongelooflijk inspirerend en lekker", aldus de maker van de agenda, Mirjam Jansen. Een uitkomst dus voor de groeiende groep veggies en flexi's.


Vega-beleving in een agenda

Mirjam Jansen, tekstschrijver en vegafabulous!-cateraar, wilde haar twee passies combineren. Het idee voor de agenda, dat in mei is ontstaan, liet haar dan ook niet meer los. Daar uitgeverijen al vroeg hun agendaproducties op orde willen hebben en in de zomer niets meer verkopen, besloot Mirjam de agenda in eigen beheer uit te geven. "Ik ben partijen gaan benaderen die wilden deelnemen, winkels die de agenda wilden inkopen, heb de teksten en recepten geschreven en heb andere veggies benaderd om mee te doen. Met ongelooflijk veel liefde en plezier heb ik aan dit project gewerkt, en er echt een deel van mezelf in verwerkt. Het is een vrolijke, veggie lifestyle agenda geworden. En ik ben er best wel trots op."



De agenda is te bestellen via www.veggielifeisgood.nl en kost 14,95 euro.
Publicatiedatum: