"Onze mueslimonsters zijn al in heel veel winkels opgenomen"

Sammy Speckel reist met De Halm af naar Malmö

Tholen - Mueslimonster Sammy Speckel mocht in februari al met zijn collega's van Graanpletterij De Halm mee naar Neurenberg. Vandaag reist hij af naar Malmö (Zweden). Bezoekers van de Natural Products Scandinavia kunnen hem aanstaande zondag en maandag in de stand ontmoeten en met hem op de foto gaan.

"Later deze maand mag Sammy misschien ook mee naar de SIAL in Parijs. Daar presenteren we onze producten op het Holland Paviljoen. Dit is echter nog afhankelijk van de grootte van de stand. We moeten natuurlijk voorkomen dat we zelf niet meer in de stand passen", vertelt Rob van den Berg, directeur van De Halm.


Rob van den Berg en René van der Locht poseren met Sammy Speckel op de BioFach 2012.

De Mueslimonsters, vier in totaal, zijn in april geïntroduceerd. De Halm hoopt hiermee de harten van de kinderen te veroveren. "Er wordt erg goed op onze monsters gereageerd. Vooral Sammy Speckel valt erg in de smaak. De monsters zijn al in heel veel winkels opgenomen. Nu draait het vooral om het stimuleren van herhalingsaankopen. Dit willen we gaan doen door gebruik te maken van social media en we willen een spelletje gaan plaatsen op de website. Ook de tattoo's die de kinderen nu gratis bij aankoop van mueslimonsters krijgen moet hieraan bijdragen."Een proefpanel van 26 kinderen heeft in december bepaald welke van de elf varianten verwerkt moesten worden tot monster. Sammy Speckel is een heerlijk krokant ontbijt, dessert of knabbeltje van karamelsterretjes en cacaoballetjes. Poppy Paul bestaat uit tarwepops gezoet met honing en suiker. Deze muesli kan als ontbijt of dessert dienen. Chrunchy Chris bestaat uit een mix van onder meer karamelsterretjes, cacaoballetjes, tarwepops, appeltjes en in honing gedipte banaan. Nicky Numbers is een krokant ontbijt, dessert of knabbeltje in de vorm van karamelcijfertjes.


Twee van de monsters zijn gemaakt van al bestaande mixen van De Halm. Dit zijn Poppy Paul en Sammy Speckel. De laatste is momenteel het meest populair. Nicky Numers blijkt de favoriete nieuwe variant te zijn. "Alle kinderen die hiervan proeven zijn enthousiast."

Voor meer informatie:

Rob van den Berg
De Halm B.V.
De Morgenstond 15
5473 HE Heeswijk Dinther
0413 293090
info@dehalm.nl
www.dehalm.nl
www.mueslimonsters.nl

Klik hier
voor meer informatie over de beurs.

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven