Van der Windt ontwikkelt nieuwe etiketten voor De Ring

Met liefde geteeld zachtfruit verdient een etiket dat deze passie goed op de consument overbrengt. Margreeth en Harardl Oltheten, kleinschalige fruittelers in het Zeeuwse Oud-Sabbinge, klopten daarom aan bij Van der Windt Verpakking.

Fruitbedrijf 'De Ring' teelt zachtfruit, maar dan op de ambachtelijke manier: kruisbessen, bramen, rode en witte bessen maar ook vijgen en kiwibessen. De afzetmarkt zijn natuurvoedingswinkels en biologische supermarkten. Om nog meer onderscheid te kunnen creëren voor hun producten, nam De Ring Van der Windt Verpakking in de arm. Alle etiketten zijn voorzien van een nieuwe look, die aansluit bij de vernieuwde huisstijl – compleet met een logo dat de ambachtelijkheid van het product optimaal communiceert.

Dat Van der Windt Verpakking ook samenwerkt met de fabrikant die de RFID- en barcodeprinters voor etiketten levert is wellicht minder bekend. En dan niet van de eerste de beste fabrikant: Toshiba Tec. Dit is een merk dat voorop loopt in de recycling van producten en veel aandacht besteedt aan het energieverbruik van apparatuur. Precies dezelfde filosofie die een leverancier als Van der Windt Verpakking erop na houdt. De thermische printers zijn speciaal ontworpen om etiketten, tags en tickets te printen van hoge kwaliteit. Ook de snelheid is hoog. Tel daarbij op de lage productiekosten en ook voor u kan zo'n Toshiba Tec printer heel interessant zijn.

Voor meer informatie: www.vanderwindtverpakking.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven