Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van der Windt ontwikkelt nieuwe etiketten voor De Ring

Met liefde geteeld zachtfruit verdient een etiket dat deze passie goed op de consument overbrengt. Margreeth en Harardl Oltheten, kleinschalige fruittelers in het Zeeuwse Oud-Sabbinge, klopten daarom aan bij Van der Windt Verpakking.

Fruitbedrijf 'De Ring' teelt zachtfruit, maar dan op de ambachtelijke manier: kruisbessen, bramen, rode en witte bessen maar ook vijgen en kiwibessen. De afzetmarkt zijn natuurvoedingswinkels en biologische supermarkten. Om nog meer onderscheid te kunnen creëren voor hun producten, nam De Ring Van der Windt Verpakking in de arm. Alle etiketten zijn voorzien van een nieuwe look, die aansluit bij de vernieuwde huisstijl – compleet met een logo dat de ambachtelijkheid van het product optimaal communiceert.

Dat Van der Windt Verpakking ook samenwerkt met de fabrikant die de RFID- en barcodeprinters voor etiketten levert is wellicht minder bekend. En dan niet van de eerste de beste fabrikant: Toshiba Tec. Dit is een merk dat voorop loopt in de recycling van producten en veel aandacht besteedt aan het energieverbruik van apparatuur. Precies dezelfde filosofie die een leverancier als Van der Windt Verpakking erop na houdt. De thermische printers zijn speciaal ontworpen om etiketten, tags en tickets te printen van hoge kwaliteit. Ook de snelheid is hoog. Tel daarbij op de lage productiekosten en ook voor u kan zo'n Toshiba Tec printer heel interessant zijn.

Voor meer informatie: www.vanderwindtverpakking.nl

Publicatiedatum: