Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Pure Jute levert beurstas voor eerste editie Natural Products Scandinavia

Tholen - Pure Jute is gevraagd om de de beurstas te leveren voor de eerste editie van de Natural Products Scandinavia. Deze beurs wordt aanstaande zondag en maandag (14 en 15 oktober) in Malmö gehouden. "Via een contact bij het 'Knowledge Centre for Agriculture and Organic Denmark' kwam ik met deze beurs in aanraking. Hij gaf aan dat onze Pure Jute-tassen écht iets voor Scandinavië zijn. Daarom ben ik gaan informeren naar de mogelijkheden", licht Désirée Rasenberg van Pure Jute toe.
 
Er zijn in totaal 2000 tassen bedrukt. "De tasjes zijn echt heel leuk geworden en ik heb echt zin in de beurs. Ze worden aanstaande vrijdag ingevlogen. De coördinatie van de levering is wel nog even spannend." Désirée geeft aan dat ze speciale samples heeft laten maken voor Scandinavië. Volgens haar leeft duurzaamheid daar nog meer dan in ons land. "Zij gaan er echt voor en hebben daarom ook extra waardering voor ons verhaal dat van begin tot eind klopt." De Indiase fabriek (in Calcutta) waar Pure Jute mee samenwerkt, werkt met jute die natuurlijk én eerlijk is geproduceerd. Désirée staat zelf met haar partner The Jute Shop uit India op de beurs. Er staan ook diverse andere standhouders uit Nederland op de beurs.



Natural Products Scandinavia

Natural Products Scandinavia is een gloednieuwe beurs voor natuurlijke producten, gezonde voeding, natuurlijke schoonheid en de biologische sector in Scandinavië. De beurs wordt georganiseerd door de Britse evenementenorganisator die ook verantwoordelijk is voor de Natural & Organic Products Europe.
 
Voor meer informatie:
 
Désiree Rasenberg
Pure Jute
Doctor Letteplein 3
3731 JR De Bilt
06 28584339
info@purejute.com
www.purejute.com