Internationale onderscheiding voor Zuivelrijck

Zuivelrijck heeft de internationale onderscheiding Pentawards 2012 gekregen voor het vernieuwende verpakkingsdesign van het biologische Zuivelrijck.

De Pentawards is een belangrijke internationale prijs voor verpakkingsdesign. Het is de eerste en enige wereldwijde competitie gewijd aan verpakkingsdesign in de breedst mogelijke zin. De jury is zeer internationaal met vertegenwoordigers uit onder andere uit Amerika, Canada, Groot-Brittannië, Zweden, Frankrijk, Japan en China. Het bekroonde design van Zuivelrijck zal worden opgenomen in 'the Package design boek 2012'. De uitreiking van de Pentawards heeft plaatsgevonden in Parijs.


Nederlands landschap

Zuivelrijck, gespecialiseerd in biologische zuivel, ontwikkelde samen met designbureau Brandnew Design uit Amsterdam een positionering voor Zuivelrijck. Op basis hiervan hebben de designers het nieuwe merk verder vormgegeven. De verpakkingen van Zuivelrijck laten een typisch Nederlands landschap zien, waarin je van bovenaf een kijkje kan nemen in het fictieve 'Zuivelrijck'. Je ziet de beroemde zwart bonte koeien grazen in een modernistisch landschap met reigers, eenden, slootjes en een heuse hooimijt. Bijzonder is dat alle verpakkingen een ander deel van het Zuivelrijck laten zien.

Bio-zuivel voor duurzame koffie én cappuccino

Zuivelrijck introduceerde vorig jaar als eerste in Nederland biologische koffiemelk in cupjes. De bio-koffiemelkcupjes worden inmiddels gebruikt op luchthavens, bij evenementen en in koffiebars en restaurants. Begin dit jaar is ook een biologische en fairtrade rietsuikerstick ontwikkeld in dezelfde uitstraling als de cupjes.

In augustus dit jaar introduceerde Zuivelrijck als eerste in Nederland biologische koffiemelk in pak. Dit product is uniek in Nederland. Tegelijkertijd breidde Zuivelrijck haar assortiment ook nog verder uit met biologische halfvolle en volle houdbare melk in pak. De volle melk wordt met name door barista's graag gebruikt voor bijvoorbeeld het maken van cappuccino. Met de introductie van de nieuwe producten heeft Zuivelrijck nu in één keer een uniek en compleet assortiment houdbare bio-zuivel.

Voor meer informatie: 0513 682867, rvanderveen@zuivelrijck.nl,
www.zuivelrijck.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven