Parfumvrije biologische was- en reinigingsmiddelen KLAR nu bij Natrada

Veel mensen, en met name kinderen, hebben tegenwoordig last van allergie, gevoelige huid, eczeem of astma. Dit gaat vaak samen met overgevoeligheid voor bepaalde stoffen in was- en reinigingsmiddelen, waarbij de huid in direct contact komt met het middel.

Natrada B.V. levert voortaan een compleet assortiment biologische was- en reinigingsmiddelen van het Duitse merk KLAR; goedgekeurd door de Duitse allergie en astmabond.

Eco-logisch

Bij dit volkomen biologische merk vormen ecologie en dermatologie de boventoon. Natrada B.V. introduceert hiermee een lijn zonder geur- en bleekstoffen, fosfaten en synthetische bestanddelen. De zuiver plantaardige bestanddelen en mineralen zorgen er bovendien voor dat de producten van KLAR milieuvriendelijk zijn en het EcoGarantie-Label mogen dragen. Een keurmerk voor ecologische topkwaliteit.De oplossing hiervoor is de keuze voor een product zonder toegevoegde geur- en kleurstoffen, enzymen en parfum. Een biologisch en ecologisch wasmiddel dus. De keuze is dan ook KLAR. Een productlijn die dermatologisch is getest en het keurmerk van de Duitse allergie- en astmabond draagt.

Natrada B.V. heeft een complete lijn producten opgenomen in haar assortiment. Met wasmiddelen en reinigingsmiddelen op elk vlak biedt Natrada B.V. de oplossing voor allergievrij, biologisch en milieuvriendelijk wassen en reinigen.

Overtuig uzelf en maak de verantwoorde keuze voor gezondheid en milieu.

Voor meer informatie: informatie@natrada.nl en www.natrada.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven