Ook dit jaar organiseert de Puur Restaurant Week de verkiezing 'Puurste Restaurant van Nederland'. Restaurants die deelnemen aan de Puur Restaurant Week en die in aanmerking wilden komen voor de titel 'Puurste restaurant van Nederland' vulden deze vragenlijst voor 1 oktober in.
Een vakjury bestaande uit: Makkie Mulder, hoofdredacteur delicious, Martine Zuil, hoofdredacteur Misset Horeca en Jeroen Thijssen, culinair journalist Trouw komen bij de 3 genomineerde restaurants in de week van 7 tot en met 14 oktober het 'Puur Menu' voorproeven.
De 3 genomineerde restaurants zijn:
- Aangenaam, Haarlem
- Stroming, Heerhugowaard
- De Veldkeuken, Culemborg
De winnaar van het 'Puurste Restaurant van Nederland 2013' wordt zondag 21 oktober 2012 bekend gemaakt tijdens het Cider Festival bij MOES eet- en drinklokaal in Amsterdam. Ook worden Niels en Mirjam Gouda van Restaurant Natuurlijk in Egmond aan Zee deze middag als ambassadeur benoemd.
Meer informatie vind je in
het persbericht.