TerraSana Superfood bij RTL 4me

Lifestyle tv-programma 4me is vanaf 26 september 2012 weer wekelijks op RTL4 te zien. Gezondheid & Lifestyle zijn de belangrijkste onderwerpen in deze serie. De Betere Wereld verzorgt hier een rubriek en laat de circa 300.000 voornamelijk vrouwelijke kijkers zien welke lekkere, mooie, gezonde, (h)eerlijke en duurzame producten en initiatieven er op dit moment zijn.

In het nieuwe seizoen van 4me wordt wekelijks aandacht besteed aan lifestyle, lekker eten, ontspannen, tips om jezelf te verbeteren en hoe je je vrije tijd het beste kan invullen. Iedere week bespreekt presentatrice Chimène van Oosterhout een nieuw onderwerp met Almar Fernhout (directeur De Betere Wereld) en een gast, ook worden regelmatig prijzen weggegeven.

Woensdag 3 oktober aandacht voor Raw Superfood van TerraSana. Trudy Pannekeet van TerraSana legt uit wat Superfood is en geeft aan hoe gemakkelijk het in te passen is in het dagelijks voedingspatroon. Superfood is natuurlijke voeding met een grote concentratie aan voedingsstoffen. Het Superfood en ook het Raw Food voedingsprincipe winnen aan populariteit als een voedingspatroon voor een lang en gezond leven. Chimène van Oosterhout en Almar Fernhout proeven hoe lekker Superfood is. Tevens worden een groot aantal pakketten TerraSana SuperFood verloot.TerraSana, al ruim 30 jaar leverancier van kwalitatieve biologische producten, heeft een groot assortiment aan Superfood en Rawfood. Naast Superfood zuidvruchten, noten en de hoogwaardige poeders Hennep Protein Poeder, Cacao Antioxidant Poeder en Maca High Energy Poeder heeft TerraSana diverse Superfood producten met de superfoodbessen: Aronia Bessen, Berberis Bessen, Duindoornbessen en Vlierbessen. Verkrijgbaar gedroogd en in de vorm van bio-Oersap.

Zo puur kan krachtig zijn!TerraSana Raw Superfood bij 4me/RTL: woensdag 3 oktober om 16:35 uur op RTL 4

Herhalingen op:
  • zaterdag 6 oktober RTL4 16:00 uur op RTL 4
  • zondag 7 oktober RTL5 om 16:30 uur
Kijkers: circa 300.000, voornamelijk vrouwelijk, 20-49 jaar.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven