Uit bij de boeren op landgoed Hemmen

In september is de website www.arrangementen.degroenekring.nl de lucht in gegaan. Vier jonge biologische ondernemers in het sfeervolle Hemmen (een groene oase in het midden van de Overbetuwe) ontvangen u graag op hun bedrijven. De afgelopen maanden zijn onder professionele begeleiding van onderneemsters Franka Tomassen en Judith Ruhe negen interessante en leuke uitjes op de Hemmense bedrijven ontwikkeld. Uitjes voor gezinnen en particulieren. Maar ook bestaat de mogelijkheid om zakelijk te vergaderen en in een groene en ontspannen omgeving inspiratie op te doen.De arrangementen en de bijbehorende website zijn geïnitieerd door Stichting Hemmens Land (werknaam de Groene Kring). De stichting wordt aangestuurd door de vier agrarische ondernemers in Hemmen en heeft als doel om consumenten, burgers en bedrijfsleven actief te betrekken bij de productie van pure, smakelijke producten. De ontwikkeling van de arrangementen is één van de middelen om daar vorm aan te geven.

Bij boer Wichert bestaat de mogelijkheid om het uitje Van Gras tot glas mee te maken. Alle facetten van het voer en leven van de koe tot en met de heerlijke melk maakt u mee. Voor gezinnen, maar met een zakelijke draai ook voor bedrijfsleven interessant.Al eens samen met de tuinder uw eigen groenten willen oogsten om er vervolgens een heerlijke maaltijd van te maken? Die mogelijkheid heeft u met het uitje Van land tot bord bij Angelien, Linde en Welmoet van Tuinderij de Stroom.

Eetwinkel de Smidse maakt met u een heerlijke maaltijd. In de romantische omgeving van Hemmen kunt u samen van het uitje 'Boer d'amoer' genieten.

Of wilt u liever picknicken? Dat kan op de mooiste plekjes van het landgoed met een heerlijke picknick met Hemmens landbrood. Dit is nog maar een greep uit de uitjes. Kijk voor meer inspiratie en beleving op de website.

Op een professionele wijze kunnen de dagjes uit geboekt worden. De arrangementen zijn voor u samengesteld en u kunt de arrangementen ook combineren met elkaar. Op basis van de negen arrangementen is er ook de mogelijkheid om met uw wensen uw dagje uit op maat te maken. Inmiddels hebben enkele groepen deelgenomen aan de arrangementen. Veel positieve ervaringen en geluiden. De ondernemers in Hemmen nodigen u graag uit. In oktober speciale aandacht aan de oogst van pompoenen en het maken van uw eigen appelgerechten.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven