Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Leev-campagne levert Pors|de Ridder PR nominatie op voor Dutch PR Award

Pors|de Ridder PR is genomineerd voor de prestigieuze Dutch PR Award. Het Edese PR bureau dingt mee naar de prijs voor de beste PR case van 2012. Donderdag 27 september wordt de winnaar bekend gemaakt. De verkiezing wordt georganiseerd door de VPRA, de brancheorganisatie voor public relations en communicatie-adviesbureaus. Peter Pors, eigenaar van Pors|de Ridder PR: "Het is fantastisch om voor zo'n toonaangevende prijs genomineerd te zijn."

Leev

Pors|de Ridder PR is genomineerd met haar campagne voor het biologische merk Leev. Leev is een productlijn met gezonde en natuurlijk voedings- en verzorgingsproducten. Het PR bureau begeleidde de volledige introductie van het merk met de campagne Beleev. Peter Pors: "Leev is een bijzondere klant. Met de opbrengsten van het biologische merk worden zorgboerderijen in Nederland opgezet en gefinancierd. Dat geeft ons extra voldoening."

Verfrissend

Pors|de Ridder PR is sinds 2001 vanuit Ede actief en realiseert naamsbekendheid en publiciteit voor bedrijven, gemeenten en organisaties. Het team bestaat uit negen medewerkers die PR-uitdagingen aangaan en actief betrokken zijn bij de regio. Klanten van Pors|de Ridder PR zijn onder andere Gemeente Ede, EeStairs, Sennheiser en Profile Tyrecenter.


Publicatiedatum: