Delimarché-outlet met bio-koffie en thee in Coffeecounter

Eurest nieuwe cateraar Haagse Hogeschool

De Haagse Hogeschool gaat vanaf komend schooljaar gebruik maken van Eurest als cateraar. Voor de komende vijf jaar zijn de studenten en medewerkers van de Haagse Hogeschool verzekerd van de innovatieve Campus-formule. Daarnaast gaat Eurest een intensieve samenwerking aan met de hogeschool, waardoor studenten mee gaan werken in de verschillende restaurants en lunchcorners.

Eurest zal bijna 24.000 studenten en medewerkers verdeeld over vier locaties faciliteren. Naast lunchcorners in de Haagse vestiging Laan van Poot, Delft en Zoetermeer gaat Eurest onder andere een compleet verbouwd Foodcourt voeren in de hoofdvestiging in de hofstad.

Eurest als leerbedrijf

In eetcafé Dok75 op de hoofdlocatie van de Haagse Hogeschool deden studenten van de opleiding Facility Management de nodige praktijkervaring op. Eurest en de hogeschool zetten samen een intensief traject op waarin studenten specifieke competenties kunnen ontwikkelen binnen de verschillende outlets van de cateraar. Onder andere in de Coffeecounter in de Haagse hoofdvestiging, waarin een compleet nieuwe outlet komt: Delimarché. Een concept dat werkt met 100 procent biologische en Fairtrade koffie en thee.

Campus-formule voorziet in behoeften onderwijsinstellingen

Met de Campus-formule komt Eurest tegemoet aan de groeiende vraag bij onderwijsinstellingen naar een verbetering van de cateringfaciliteiten. De formule biedt efficiëntie aan de achterkant, en gastbeleving aan de voorkant. Er wordt rekening gehouden met de wensen van studenten en medewerkers. Lekker en verantwoord eten staat centraal. Na de Hanze Hogeschool en Uva/HvA is de Haagsche Hogeschool de derde Campus-locatie op rij die Eurest gaat cateren. 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven