"Drukste periode van het jaar"

Biologische chocoladeletters Australian erg gewild

Tholen - Bij Australian zijn ze momenteel volop bezig met de productie van biologische en fair trade chocoladeletters. In juli gaf directeur Marcel Gerritsen in dit artikel al aan dat Australian rond Sinterklaas niet mag ontbreken in de winkels. Dit lijkt goed door te dringen tot de winkeliers en groothandels. "De bestellingen stromen binnen. We zitten middenin de drukste periode van het jaar."
 
Begin deze maand is Australian een speciale actie gestart. Klanten die vóór 30 september producten uit de Sint-collectie bestellen ontvangen 15% Early Bird-korting. "De actie is een groot succes. Er zijn al 150.000 chocoladeletters extra besteld." De biologische chocoladeletters zijn in het hele alfabet verkrijgbaar. "Alle onze letters zijn biologisch óf QPP. De verhouding is ongeveer 50/50."
 


De medewerkers van Australian zijn in juli al van start gegaan met de productie van de chocoladeletters. "We zitten nu op ongeveer 60% van de productie en hebben er dus nog wel een aantal te gaan. We kunnen geen productiedag meer missen." De Sinterklaas-productie duurt nog twee weken voort en dan begint Australian al met de Kerst-productie. "We hebben het er maar druk mee. Sinterklaas en Kerst lijken wat ons betreft dus zeker recessie-proof." In december gaat Australian overigens al vol met Pasen aan de slag.
 
Voor meer informatie:

Marcel Gerritsen
Australian
Plesmanstraat 31
3905 KZ Veenendaal
0318 583140
marcel@australianhomemade.com
www.australianhomemade.com

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven