Kom de herfst proeven in Italiaanse sferen

Open dag bij De Grote Verleiding: 29 september

Op zaterdag 29 september van 10:00 tot 16:00 uur kunt u bij De Grote Verleiding aan de Hogenakkerweg 25 in Kruiningen genieten van al het biologische moois en lekkers wat de herfst te bieden heeft. Groenten en fruit van het seizoen uit de regio, Italiaanse specialiteiten, kazen, vers vlees en nog veel meer. De dag staat bol van de activiteiten. Van Italiaanse kookworkshops met regionale producten van Nina 'Napolitana' tot het samenstellen van een eigen pakket van regionale groenten en fruit. Natuurlijk is er voor kinderen ook weer van alles te doen.

Korte kookworkshops

De hele dag door zijn er korte kookworkshops. De workshops worden gegeven door Nina Bauer. Nina 'Napolitana' heeft een (Zuid) Italiaanse kookschool in Amsterdam en heeft jaren in Napels gewoond. Ze zal met gebruikmaking van regionale producten heerlijke Italiaanse recepten samen met u maken. De workshops duren circa een half uurtje. Inschrijven is niet nodig. En natuurlijk kunt u de resultaten van de workshops direct proeven.

Smullen

Er zijn nog veel meer proeverijtjes op de open dag om van te smullen. De Italiaanse leverancier van de Grote Verleiding is zelf aanwezig om zijn specialiteiten te laten proeven en toe te lichten. De slager is aanwezig om diverse verse vleesspecialiteiten te laten proeven. Ook de bakker is aanwezig om zijn brood en gebak te laten proeven.

Regionale groenten en fruit

Op dit moment is een groot aanbod aan regionale groenten en fruit van biologische telers uit de regio verkrijgbaar. U kunt uw eigen groente- en fruitmandje samenstellen van al het moois en lekkers wat in de regio geproduceerd wordt.


De Grote Verleiding

De Grote Verleiding is een biologische webwinkel en bezorgdienst www.degroteverleiding.nl. De webwinkel is gevestigd op boerderij Meulwater aan de Hogenakkerweg 25 in Kruiningen. Veel van de producten gaan dan ook recht van het land naar de klant. Alle producten zijn biologisch en komen zoveel mogelijk uit de directe omgeving. De boodschappen worden thuis bezorgd in Zeeland, West-Brabant, Antwerpen, Gent en omstreken en de grensstreek van Zeeuws-Vlaanderen. Meer info: klantenservice@degroteverleiding.nl of telefoon 0113 320021.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven