Nieuw: BIO-logisch voor luchtwegen en weerstand

Weleda lanceert per 1 oktober drie nieuwe puur natuurlijke biologische gezondheidsproducten, onder de campagnenaam 'BIO-logisch voor luchtwegen en weerstand'. Om de gezondheid van de luchtwegen te ondersteunen kun je vertrouwen op het zelfherstellend vermogen van je lichaam én op de puur natuurlijke gezondheidsproducten van Weleda. Van nature houdt onze natuurlijke weerstand ons gezond en vitaal, maar nu de 'r' weer in de maand zit kan onze weerstand wel een steuntje in de rug gebruiken.

Voorbereid de koude maanden door

Een pijnlijke keel en het koud of warm hebben, zijn de eerste symptomen van een verkoudheid. Een volwassene heeft jaarlijks gemiddeld driemaal een luchtweginfectie. Kinderen zijn vaker verkouden, wel tot zes keer per jaar. Verkoudheid en griep zijn natuurlijke reacties van het lichaam om ziektekiemen te bestrijden en ons lichaam weer gezond te maken. De nieuwe gezondheidsproducten van Weleda ondersteunen dit, zonder het natuurlijke herstelproces van het lichaam te verstoren.

Roelien de Jonge, Product Manager OTC van Weleda: "Voordat in het najaar verkoudheid of andere kwaaltjes opnieuw de kop opsteken, streef je graag naar een goede gezondheid met gezonde luchtwegen en uitstekende weerstand. Voldoende beweging, rust en gezonde voeding houden je weerstand op peil. Wanneer je natuurlijke weerstand extra ondersteuning nodig heeft, vertrouw dan op de kracht van de natuur via de puur natuurlijke gezondheidsproducten van Weleda. Het stimuleren van de eigen, natuurlijke herstelkrachten van het lichaam is de beste garantie voor een goede gezondheid."

Ondersteun je gezondheid met puur natuurlijke Weleda gezondheidsproducten

Weleda gebruikt voor het Luchtwegen & Weerstand gamma enkel de kracht van de natuur. De nieuwe BIO-logische gezondheidsproducten bevatten salie, kamille, tijm en echinacea als meest belangrijke ingrediënten. Deze planten staan bekend om hun verzachtende, verzorgende, zuiverende en weerstand ondersteunende eigenschappen. De puur natuurlijke gezondheidsproducten van Weleda zijn vrij van synthetische toevoegingen, kunnen langdurig gebruikt worden en zijn veelal geschikt voor het hele gezin.



Het vernieuwde assortiment natuurlijke BIO-logische gezondheidsproducten voor luchtwegen en weerstand bestaat uit:

BIO Salie Keelspray verzacht de keel met biologische kamille en salie. Kamille heeft een verzachtende invloed en salie staat bekend om haar zuiverende eigenschappen. Dankzij het handige spraypompje is deze keelspray eenvoudig in de keel te verstuiven. De smaak is bovendien aangenaam. Voor volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar. Adviesprijs 20 ml spray: 8.95 euro.

BIO Tijmsiroop verzacht de keel en verlicht de luchtwegen met biologische Thymus Vulgaris (echte tijm). Het hoofdbestanddeel van echte tijm is thymol. Deze aromatische etherische olie, die door waterdampdestillatie uit bloeiende tijmplanten wordt gewonnen, heeft een verwarmende en ontspannende invloed op de luchtwegen. Voor volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar. Adviesprijs 200 ml fles: 9.95 euro.

BIO Echinacea Druppels versterkt de natuurlijke weerstand met extracten van biologische Echinacea Purpurea (rode zonnehoed) én Echinacea Angustifolia (smalbladige zonnehoed). Deze ingrediënten staan bekend om hun stimulerende invloed op het immuunsysteem en worden daarom al jarenlang ingezet in weerstand verhogende middelen. Bovendien versnellen ze het herstel na ziekte. Voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. Adviesprijs 50 ml druppels: 9,45 euro

Het 'Luchtwegen en Weerstand' assortiment bestaat verder uit de volgende producten:
  • Eucalyptus Inhalatiespray Spray: zuivert de lucht en verlicht de ademhaling
  • Echinadoron Zuigtabletten: verzacht de keel en bevordert de natuurlijke weerstand
  • Rhinodoron Neusspray: bevochtigt, reinigt en verzorgt het droge neusslijmvlies

Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven