Actie 'Geef een Mooie Maaltijd cadeau' bij Natuurwinkel en GooodyFooods

Klanten van de Natuurwinkel en GooodyFooods kunnen in de winkel een maaltijdtas kopen met alle benodigde ingredi├źnten voor een heerlijke biologische ovenschotel met aardappelen, zuurkool en walnoten. De tas of (nog leuker) maaltijd kan gegeven worden aan iemand die extra aandacht en zorg verdient, maar is ook geschikt voor eigen gebruik. Met de actie 'Geef een Mooie Maaltijd cadeau' wordt ingehaakt op de Week van de Smaak, een jaarlijks terugkerend culinair evenement waarin ambachtelijke, duurzame voeding en Slow Food centraal staan.


Jong en oud, samen aan tafel

De formulewinkels zijn zeer enthousiast over de maaltijdtas en promoten de tas (en de gedachte er achter) in en buiten de winkel. De actie brengt ook jong en oud samen aan tafel dankzij de samenwerking met Brede Scholen, Stichting De Mooie Maaltijd en Steunpunt Smaaklessen. Met de door de winkels gratis beschikbaar gestelde tassen, bereiden jongeren de biologische ovenschotel, onder deskundige begeleiding van de Stichting Mooie Maaltijd. Zij serveren deze bijvoorbeeld aan mensen uit de wijk of een nabijgelegen zorginstelling. Voor velen een eerste kennismaking met de Smaak van biologisch.

De actie in het kort

Het centrale themaproduct van alle Week van de Smaak activiteiten in het gehele land is de aardappel. De Mooie Maaltijd tas bevat naast twee kilo Texelster aardappelen ook twee zakjes zuurkool, De Rit walnoten, Joannusmolen paneermeel, het eenvoudig te bereiden recept en een ansichtkaart voor een persoonlijke boodschap. De actie loopt van 24 september tot en met 6 oktober 2012 in Natuurwinkels en GooodyFooods-vestigingen, de franchiseformules van Wessanen Benelux.

Kijk voor deelnemende winkels op www.natuurwinkel.nl en www.gooodyfooods.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven