"Ook interesse in manieren om anders met bodem om te gaan"

Informatieve lezing Bio-Ron bij All4Animals in Didam

Tholen - Ron Hofman van Bio-Ron heeft gisterenavond een lezing gegeven bij All4Animals in Didam. Mireille en Luuk van All4Animals zijn sinds ongeveer een half jaar verkooppunt van de producten van Bio-Ron. Daardoor was een groot deel van de toehoorders al bekend met de producten. Ron ging dieper in op biologische en zuivere diervoeding gericht op de gezondheid en vitaliteit van dieren.

"Er is een heel divers publiek op afgekomen, een deel was ook heel geïnteresseerd in manieren om anders met de bodem om te gaan. De mensen kwamen niet alleen uit Didam, maar ook uit de regio, omdat All4Animals de uitnodiging via lokale media verspreid had", vertelt Ron. Ron verzorgt jaarlijks zo'n dertig tot veertig keer lezingen als deze.

Allereerst vertelde Ron over wat er in de bodem gebeurt en hoe de landbouwindustrialisatie op gang is gekomen en wat de gevolgen daarvan zijn. En hij gaf toelichting over de plantengroei, en hoe wij daar als mens invloed op hebben. "Pas aan het eind vertel ik eigenlijk wat meer over mijn producten. Het is essentieel om te kijken naar wat het dier normaliter zelf aan voeding zoekt en vindt in de natuur en wat de voeding die wij aan de dieren geven voor invloed heeft op de diergezondheid en vitaliteit van onze dieren."

Voor meer informatie:

Ron Hofman
Bio-Ron
Varenstraat 250
3765 WS Soest
035 6011166
info@bio-ron.com
www.bio-ron.com

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven