Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe eigenaresse restaurant Binnen gaat voor biologisch

Restaurant Binnen in Kampen heeft in Mark Corporaal een nieuwe eigenaar gevonden. Mark Corporaal, die ook een 'Binnen' exploiteert in Zwolle, heeft het Kampense restaurant verkocht aan Francien Palyana uit Blaricum.

Binnen zal verder gaan onder de naam Het Hof van Kampen. "Dat vonden we wat beter passen bij de prachtige locatie en de entourage. Bovendien klinkt het wat eleganter". Dit zegt Peter Gooyers, partner van Francien Palyana. Het Hof van Kampen gaat werken met biologische producten en kiest voor een wat hogere kwaliteit. Ook zullen er thema-avonden gehouden worden en zijn er plannen om de binnentuin te transformeren tot semi-overdekt terras.

Tijdens de overname waren er vijf personeelsleden in dienst. Deze blijven werkzaam binnen de nieuwe formule. De zaak is open gebleven tijdens de transitie, wel kunnen gasten op 5, 6 en 7 oktober door middel van speciale aanbiedingen en acties kennis komen maken met het vernieuwde Hof van Kampen.

Bron: Horecavizier
Publicatiedatum: