Restaurant Binnen in Kampen heeft in Mark Corporaal een nieuwe eigenaar gevonden. Mark Corporaal, die ook een 'Binnen' exploiteert in Zwolle, heeft het Kampense restaurant verkocht aan Francien Palyana uit Blaricum.
Binnen zal verder gaan onder de naam Het Hof van Kampen. "Dat vonden we wat beter passen bij de prachtige locatie en de entourage. Bovendien klinkt het wat eleganter". Dit zegt Peter Gooyers, partner van Francien Palyana. Het Hof van Kampen gaat werken met biologische producten en kiest voor een wat hogere kwaliteit. Ook zullen er thema-avonden gehouden worden en zijn er plannen om de binnentuin te transformeren tot semi-overdekt terras.
Tijdens de overname waren er vijf personeelsleden in dienst. Deze blijven werkzaam binnen de nieuwe formule. De zaak is open gebleven tijdens de transitie, wel kunnen gasten op 5, 6 en 7 oktober door middel van speciale aanbiedingen en acties kennis komen maken met het vernieuwde Hof van Kampen.
Bron: Horecavizier

Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
Top 5 - afgelopen week
- "Honger in Afrika indirect gevolg van steeds meer biologische producten eten"
- Boeren roepen burgers op om poep en plas te doneren
- Fotoreportage BioXpo - Veel nieuwe producten bij de Nederlandse exposanten
- Machandel nu volledig in Britse handen
- Druiventuin in de verkoop, maar telers stoppen (nog) niet
Top 5 - afgelopen maand
- Annette Harberink vertrekt van Natuurderij Keizersrande
- Europees parlement stemt met grote meerderheid voor marktgestuurde stimulering van bio-landbouw
- Zenderense Es behaalt Skal-certificaat
- "Honger in Afrika indirect gevolg van steeds meer biologische producten eten"
- Boeren roepen burgers op om poep en plas te doneren
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2022-05-18 Aantal foodtruckondernemingen sinds 2017 verdubbeld
- 2022-05-17 Marktplaats voor horeca met overschotten en imperfecte producten
- 2022-05-17 Woonzorgcentrum en biopluktuin starten samenwerking
- 2022-05-16 Anne&Max zet hotelketen voor insecten op
- 2022-05-13 Bij SLA eten kinderen tot en met 10 jaar gratis
- 2022-05-11 "We kunnen nu eindelijk ons pand in zijn volledigheid benutten"
- 2022-05-10 Anne&Max opent 25e vestiging
- 2022-05-10 5 nominaties voor Beste Biologische Restaurant
- 2022-05-04 "Na twee aspergeseizoenen die getekend werden door Corona, knallen we nu nog meer dan voorheen"
- 2022-05-03 The Farm Kitchen lanceert Climate Positive Award
- 2022-04-28 Bio-ijsthee Anne&Max nu ook verkrijgbaar voor thuis
- 2022-04-20 CDA-fractie tegen plan van eigen Wetenschappelijk Instituut voor minimumleeftijd fastfood
- 2022-04-07 Initiatiefnemers Eerlijk eten uit de streek bereiden complete lupine maaltijd bij DID-IT
- 2022-04-06 Luxe thuis dineren met Bio Proeflokaal @home
- 2022-03-29 Restaurant Logica maakt tafels van afgeschreven terrasbanken
- 2022-03-16 Horecabeurs Goes sterk terug in 2022
- 2022-03-01 Duurzame horecalocatie kunnen nu aangemeld worden voor Gaia Green Awards
- 2022-02-21 Bijna 20 procent coronasteun naar de horeca
- 2022-02-18 Nieuwe flagship locatie voor The Avocado Show in Westfield Mall of the Netherlands
- 2022-02-07 Versplatform QSTA wil en kan nog flink groeien