Webwinkel EetBiologisch.nl stopt per 1 oktober

Sander en Elvira, initiatiefnemers van de webwinkel EetBiologisch.nl hebben in hun nieuwsbrief medegedeeld dat ze per 1 oktober stoppen met de webwinkel. Lees hieronder de toelichting op dit besluit.

"In december 2010 zijn wij gestart met de webwinkel. Toentertijd één van de twee webwinkels die biologische producten bij de consument thuisbezorgde in heel Nederland. Een mooi initiatief, een grote klantenkring, voorloper van een trend. Veel reclame en marketing, veel derde partijen die graag met ons samenwerkten. En nog steeds.

In de afgelopen 2,5 jaar zijn wij gegroeid en hebben wij zeer genoten van de aandacht, het meedenken van onze klanten, het bezoeken van markten en de bijeenkomsten met mede-ondernemers. We hebben een markt aangesproken die nog jong en groen was - maar intussen een bruisend en groeiende trend met steeds meer en meer concurrerende ondernemers. Veel mensen met goeie ideeën, veel ondernemers die nét even dat stapje verder gaan. Ook de natuurvoedingswinkels zijn toegenomen en gelukkig zien wij steeds meer en meer biologische producten in de reguliere supermarkten.

Voor ons houdt het echter op. Na 2,5 jaar trots onze klanten tot dienst te zijn geweest wordt het tijd om te stoppen. Per 1 oktober gaat onze webwinkel offline. Redenen hiervoor zijn uiteenlopend. Zoals bij de start aangegeven zijn wij twee jonge mensen met naast de webwinkel nog een vaste baan. Wij zijn beide inmiddels gegroeid in deze banen waardoor wij steeds minder tijd hebben voor onze webwinkel. De klantenkring neemt af naar aanleiding van de steeds groter wordende concurrentie, investeringsruimte is er niet. Wij maken geen winst maar verlies en de kosten die wij in reclame en marketing stoppen vertalen zich niet terug in (blijvende) klanten. Met pijn in ons hart nemen wij dus afscheid van onze onderneming.

De komende weken zal de webwinkel natuurlijk online blijven en werken zoals deze altijd heeft gewerkt. Per 1 oktober aanstaande zal dit ophouden en zal de webwinkel niet meer bereikbaar zijn. Alle bestellingen die dan nog verwerkt en verzonden moeten worden zullen natuurlijk gewoon afgerond worden. Tot eind oktober blijven wij per e-mail beschikbaar voor vragen en opmerkingen.

Wij willen u bedankten voor de steun, de contactmomenten, het meedenken met onze zaken en natuurlijk het geduld."

Sander en Elvira

Voor meer informatie: www.eetbiologisch.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven