Duitse bedrijven presenteren zich in één stand op BioSüd en BioNord

Op zowel de BioNord als BioSüd is dit keer een opvallende stand te vinden. De biologische bedrijven Ökoland, moin Bio, Byodo, Bohlsener Mühle, ÖMA, Bio Planéte Ölmühle Moog, Isana Naturfeinkost en Sodasa staan namelijk met een gezamenlijke stand op de BioNord in Hannover (9 september) en de BioSüd in Augsburg (16 september).

De bedrijven - sommigen zijn zelfs directe concurrenten van elkaar - presenteren zichzelf als een groep waarin gewerkt wordt volgens gemeenschappelijke waarden. Alle bedrijven staan voor verantwoordelijkheid, eerlijkheid en wederzijds vertrouwen in elkaars ondernemerschap.Met de stand wordt geïllustreerd hoe belangrijk samenwerking, transparantie en geloofwaardigheid in de biologische sector zijn. Voor de bezoekers heeft het paviljoen het voordeel dat ze in één keer een overzicht krijgen van de acht bedrijven en hun filosofie en producten. Van elk bedrijf is tenminste één woordvoerder beschikbaar die antwoord kan geven op specifieke vragen en waarmee men in gesprek kan gaan. Op het plein is levendige uitwisseling mogelijk en kritische discussies worden aangemoedigd.

Ze willen laten zien hoe belangrijk samenwerking, transparantie en geloofwaardigheid in de biologische sector zijn. De bedrijven maken zich allemaal zorgen om de klimaatverandering en zetten zich in voor de bescherming van het milieu.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven