"Willen het assortiment verder uitbouwen"

Yellow Chips B.V. neemt Pure Chips over

Tholen - Yellow Chips BV heeft Pure Chips overgenomen. "We hebben de activiteiten en het merk van Machielsen.BIZ gekocht. Dit past ook precies in wat wij van Yellow Chips beogen, we gaan voor een uitgebreid assortiment chips en zoutjes, met het accent op biologisch", vertelt Vincent van Gorkom.
 
Bij Yellow Chips hebben ze grote plannen met Pure Chips. "We willen het assortiment verder uitbouwen met andere droge snacks, zoutjes bijvoorbeeld." Hij geeft aan dat Yellow Chips sowieso voor een breed assortiment gaat. "Denk daarbij ook aan eigen merken of huismerken." Vincent kent de markt voor droge snacks erg goed, vanuit zijn vorige baan bij Bastini.
 


Hij is tijdens de Sustainable Food Summit (7 en 8 juni) in Amsterdam voor het eerst in contact gekomen met Pure Chips. "Daar kwam ik John Machielsen tegen. We hadden meteen al goed contact en hij vond het een goed plan om Pure Chips aan ons te verkopen. De samenwerking verloopt heel prettig en de overdracht gaat heel soepel." Yellow Chips gaat zich op de speciaalzaken richten. "We gaan het serieus aanpakken en hebben grote plannen."
 
Voor meer informatie:

Vincent van Gorkom
Yellow Chips B.V.
Postbus 13001
3507 LA Utrecht
06 51569360
vincent@purechips.com 

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven