Boer Zoekt Vrouw: BD-boer Willem krijgt 57 brieven

Postzakken vol brieven kwamen er binnen op de redactie van Boer Zoekt Vrouw. In de eerste uitzending was gisterenavond (2 september) te zien hoe Yvon Jaspers naar de boeren toeging om de post te bezorgen.

De boeren kregen in totaal maar liefst 1683 brieven. Voor de ene is het een klein stapeltje, maar de ander krijgt zakken vol. Het bezoekje van 'postbode' Yvon is het begin van hun zoektocht naar de ware liefde.

Populair

In de uitzending van 13 mei maakte je kennis met de vrijgezelle boeren Willem, Henk, Martin, Johan, Henrieke, Aad, Doede, Arthur, Hans en de tweeling Jan & Martin.

De meest populaire boeren zijn Henk (1.109 brieven!), Martin (276 brieven), Aad (56 brieven), Henrieke (100 brieven) en Willem (57 brieven). Zij zullen vanaf nu gevolgd worden in de reguliere uitzendingen.

BD-boer Willem

Willem is boer op een biologisch dynamische zorgboerderij in de Achterhoek, en hij is op zoek naar zijn ideale man. De boerderij is een intensief gemengd bedrijf van 58 hectare groot. Hij heeft 50 melkkoeien. Praktisch alle melk wordt op de boerderij verwerkt tot diverse zuivelproducten. 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven