Duurzame kantoren voor Amanprana

Amanprana heeft een volledig ecologisch en duurzaam kantoor laten bouwen in Schoten, België. Maurice Le Clef die het project heeft gedragen, is fier: "Bij Amanprana streven wij naar duurzaam en ecologisch verantwoord leven, werken en produceren. Wij wilden onze nieuwe werkomgeving bouwen en inrichten om onze filosofie uit te dragen en zo de meest prettige werkomgeving te scheppen, waar het aangenaam is om te werken."Voor de bouw zijn uitsluitend duurzame en ecologisch verantwoorde bouw- en afwerkingsmaterialen gebruikt. Zo zijn de vloer, de wanden en het houtskelet van duurzaam FSC-hout gemaakt. En er is veel veel natuurlijk licht, de verlichting is 100% LED geworden. "Dit licht is energiezuinig en wellicht het meest aangename en gezonde licht."

Voor de afwerking werd uitsluitend ecologische, watergedragen verf zonder solventen gebruikt. Consequentie: geen geurhinder en geen giftige dampen. En de kantoormeubelen zijn gemaakt van gerecycleerd teak.

"Amanprana biedt een assortiment van gecertificeerd biologische en fairtrade producten, die de levenskracht op een serene wijze ondersteunen en versterken, zonder ons lichaam noch geest geweld aan te doen. Kortom: zacht en zonder excessen."

Voor meer informatie: www.noble-house.tk

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven