Zaterdag 8 september in Amerongen

Feestelijke jubileumeditie Grietmaal

Op het sfeervolle oude plein in het historische hart van Amerongen, wordt op zaterdag 8 september het Grietmaal georganiseerd: een heerlijke biologische openlucht-maaltijd. Het Grietmaal wordt bereid met biologische producten van de Grietmarkt door de koks van de Amerongse restaurants 'Buitenlust' en 'Herberg Den Rooden Leeuw'. Op het menu staan onder meer een 'Flower Power'-salade met eetbare bloemen van Kwekerij A8 uit Doorn en een aardappelgerecht met aardappelen van Boerderij de Riet (genomineerd voor Utrechtse Held van de Smaak) uit Leusden. Ook aan de kinderen is gedacht. Voor hen staan er 'kasteelburgers' van Boerdij De Hondspol uit Driebergen op het menu. Zij mogen de kasteelburgers zelf versieren met allerlei lekkers.


10 jaar Grietmarkt en Grietmaal

Het Grietmaal is aansluitend op de Grietmarkt die overdag gehouden wordt. Om 18:00 uur worden de kramen van de Grietmarkt omgebouwd tot lange overdekte aanschuiftafels. Het jazzcombo T.O.M. Together Small Big Band geeft met haar jazzy klanken extra sfeer aan deze avond waarop het 10-jarig jubileum gevierd wordt.


Kaarten voor het Grietmaal

In verband met de voorbereidingen zijn kaarten voor het Grietmaal alleen vooraf verkrijgbaar. Tot en met woensdag 5 september zijn kaarten te koop voor 17,50 euro (volwassenen) en 8,50 euro (kinderen) bij Restaurant Buitenlust, Herberg Den Rooden Leeuw en via de website van de Grietmarkt. Voor vegetariërs is er een aangepaste variant van het Grietmaal mogelijk. Zij kunnen dit per mail doorgeven voor 5 september aan grietmaal@grietmarkt.nl.

Van harte welkom!

Voor meer informatie: www.grietmarkt.nl

Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven