Biologisch food event: Proeft Rotterdam

De Van Oldenbarneveltstraat in Rotterdam heeft bijzonder boetiekjes en mooie winkels, midden in de stad. Maar zondag 2 september kun je er, van 12:00–18:00 uur, ook terecht voor een biologisch food event: Proeft Rotterdam.

Proeven, drinken, ontdekken

Een gratis toegankelijk food event met eerlijke en streekgebonden producten, zoals boeren kaas, verse oesters, of biologische tapas. Het is volgens de organisatie dé manier om kennis te maken met de beste Rotterdamse specialiteiten.

Proeft Rotterdam

Organisatoren Vanessa de Kock-Erasmus & Esmé de Smit: "Proeft Rotterdam wordt dit jaar voor de tweede keer georganiseerd vanuit de Van Oldenbarneveltstraat-ondernemersvereniging, in samenwerking met culinaire ondernemers uit de regio. Tijdens het event laten zij je zien hoe zij op een ambachtelijke manier hun producten maken, en kan je naar hartelust proeven, ruiken, drinken, ontdekken en natuurlijk kopen!"

Terrasjes en kook-gadgets

Over de gehele lengte van de Van Oldenbarneveltstraat zullen terrasjes worden geplaatst waar bezoekers direct van de verschillende gerechten kunnen genieten. Ook worden food-gerelateerde producten verkocht, zoals kookboeken, servies en handige kook-gadgets.

Bron: Cityportal Rotterdam

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven