Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Lekkere én verantwoorde rauwe chocolade

Vanille en moerbei in nieuwe smaak van Lovechock

Zoetgeurende vanille, krachtige cacao, superfruit moerbei en knapperige quinoa: dat zijn de ingrediënten van Lovechock's nieuwste smaak Mulberry/Vanilla. Een hartverwarmende chocolade met tonen van toffee en vanille, zachte moerbeien en crunchy quinoa. En dat is niet alleen een lekkere combinatie, het doet ook echt iets met je. De ongebrande cacao, de vanille en een vleugje chili maken deze reep een waar afrodisiacum... De chocolade van Lovechock is ongebrand en koud gemalen, en daardoor een natuurlijke bron van antioxidanten en liefdesstofjes. Lovechock Mulberry/Vanilla eten is dus eigenlijk ontzettend verantwoord snoepen.


Een reepje geluk

De meeste cacao wordt op hoge temperaturen gemalen en gebrand, waarbij veel werkzame stoffen verloren gaan. De chocolade van Lovechock wordt handgemaakt met de beste rauwe cacao uit Ecuador. En dat is niet alleen heel erg lekker, maar ook gezond met dank aan bijvoorbeeld de antioxidanten die in de cacao zitten. In zo'n chocoladereep stop je natuurlijk niet zomaar wat ingrediënten. Daarover wat meer informatie:

  • Moerbeien - De moerbei is een krachtig vruchtje met een zoete, karamelachtige smaak. Volgens wetenschappers is het een bron van ijzer, kalium, mangaan, magnesium, vitamine A, vitamine E en een enorme hoeveelheid vitamine C. Daarbij bevatten de vruchtjes krachtige antioxidanten die levensverlengend zouden werken.
  • Vanille - Vanille is afkomstig van de vrucht van een orchidee en wordt al eeuwen gebruikt als smaakmaker, afrodisiacum (lustopwekker) en medicijn. Het ruikt en smaakt niet alleen ontzettend lekker, het werkt ook nog eens rustgevend. En het bevat antioxidanten, dus het is ook nog eens goed voor je.
  • Quinoa - Naast de eerder genoemde ingrediënten zit er nog een 'geheim wapen' in de chocola: gedroogde, gekiemde quinoa. Dit heeft een heerlijk krokante structuur met een fijn nootachtig smaakje, dat perfect combineert met de zachte moerbeien. Door de quinoa op een lage temperatuur te drogen, blijft de voedingswaarde zo veel mogelijk behouden. En die is niet niks, het zit barstensvol proteïnen, aminozuren, mineralen (calcium) en vitamine B. Quinoa is zeer vezelrijk en heeft een lage glycemische index, wat wil zeggen dat je er geen sugar rush van krijgt.


Klik hier voor meer informatie.

Publicatiedatum: