Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Jan Fleurkens: "Onze pils is in het hele land verkrijgbaar"

Mongozo Premium Pilsener op de tap in Canada

Tholen - Sinds deze zomer is in Canada de Mongozo Premium Pilsener ook uit de tap verkrijgbaar. De vaten met fairtrade, biologische en glutenvrije pils zijn per boot naar Canada vervoerd. Directeur Jan Fleurkens geeft aan dat dit het gevolg is van een vraag van een Canadese importeur.

"Het gaat heel goed in Canada. Onze pils is in het hele land verkrijgbaar. Dat is het gevolg van het feit dat in Canada de drankverspreiding door de regering gecontroleerd wordt. Bijzonder is dit wel, aangezien onze pils glutenarm is, en niet specifiek met glutenvrije ingrediënten geproduceerd is. Dat terwijl een product in Canada eigenlijk pas echt glutenvrij is als de ingrediënten ook allemaal glutenvrij zijn", vertelt Jan vanuit Venray.



Jan geeft aan dat de resultaten ook dit jaar positief zijn. "Zeker in de tijd waarin we nu leven, zijn we daar heel blij mee." Hij verwacht dat in de toekomst de Mongozo-tap ook in meer landen geïntroduceerd zal worden. "Wel is het belangrijk dat de afnemer een goede rotatie heeft, anders heeft het geen zin. We gaan hierover binnenkort met verschillende distributeurs in overleg."



Mongozo Premium Pilsener wordt momenteel al in minstens vijftien landen verkocht.

Voor meer informatie:

Jan Fleurkens
Mongozo B.V.
Kempweg 35
5801 VL Venray
0478 550968
info@mongozo.com
www.mongozo.com