Bijna 100% bio-assortiment in de bar

Noorderparkbar genomineerd voor 2 prestigieuze prijzen

De Noorderparkbar is onlangs genomineerd voor twee prestigieuze prijzen: de Doen materiaal prijs en (de) Dutch Design Award. Hiermee krijgt de Noorderparkbar, te midden van het Noorderpark in Noord, nog meer aandacht en levert dit een extra kroon op het werk van Bureau SLA en Overtreders W.

De bar laat zien hoe je met tweedehands materiaal, veel liefde en vrije ontwerpgeest, een prachtig resultaat kan leveren.

Ondertussen is de Noorderparkbar al vier maanden open. Met een bijna 100% biologisch assortiment biedt de bar zorgvuldig gekozen warme en koude dranken en hapjes aan. De toegankelijke werkwijze maakt de Noorderparkbar tot een aangename plek. Uniek voor Amsterdam, een groen park met een spannende natuurspeeltuin voor de kinderen, ruimte genoeg met zelfs een enorme zandbak gedurende de zomermaanden. Naast de bar staat de het houten paviljoen de Noorderparkkamer, waar regelmatig optredens en workshops georganiseerd worden met wekelijks een culturele zondag.

De Noorderparkbar kan tevens ingezet worden als locatie voor kinderfeestjes, borrels, proeverijen, bedrijfsfeesten en bruiloften. Ook wordt de bar regelmatig aangekleed met een programma zoals, de Zwoele Zomer Avond op 31 augustus, dan zijn er akoestische optredens op de veranda van de bar. Iedere zondag is er programmering op het podium van de Noorderparkkamer. Wanneer de zon meewerkt, is de plek een heerlijk zonnig en groen geheim voor de Amsterdamse om fietser en natuurlijk voor de Noorderlingen.

Bron: Dichtbij.nl - Amsterdam-Noord

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven