Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zevende European Bioplastic Conference: 6-7 november

De zevende European Bioplastic Conference zal op 6 en 7 november plaatsvinden in Berlijn. Er wordt steeds meer in bioplastics geïnvesteerd en de belangstelling neemt toe. De groeiende zichtbaarheid op de markt zorgt ervoor dat bioplastics op de agenda van de merkeigenaren, consumenten en beleidsmakers komt te staan.

De European Bioplastics Conference biedt een uniek informatieplatform voor de sector. Onder meer de innovaties in materiaal en gebruik zullen besproken aan bod komen.

Deelnemers kunnen rekenen op een nieuwe gediversifieerde opzet van de conferentie en op een verbeterde mix van presentaties van deskundigen. Er zal veel ruimte zijn voor interactiviteit, waardoor gekeken kan worden naar behoeften en belangen van iedere deelnemer.

Verder biedt de conferentie uitstekende mogelijkheden om te netwerken en er worden veel producten gepresenteerd. Op de zevende editie van de conferentie wordt nog meer tentoonstellingsruimte vrijgemaakt.

Klik hier om te registreren.


Publicatiedatum: