Centraal thema BioFach 2013: gedeelde waarden

Als centraal thema voor de BioFach 2013 is gekozen voor 'gedeelde waarden'. De focus zal liggen op de gemeenschappelijke waarden als de basis van de wereldwijde biologische sector. Belangrijke thema's daarvoor zijn: samenwerking, de waardeketen en het conflict tussen streekgebondenheid en globalisering.

Tijdens de BioFach komen één keer per jaar vertegenwoordigers uit de gehele biologische sector in Neurenberg samen. De komende editie zal van 13 tot en met 16 februari 2013 plaatsvinden. De focus op de 2013-editie zal dus liggen op de biologische sector als een wereldwijde familie.

Het centrale thema voor de BioFach is ontworpen door de 'International Federation of Organic Agriculture Movements' (IFOAM), BÖLW en NürnbergMesse. Claus Rättich, lid van de raad van bestuur van NürnbergMesse: "Tijdens de volgende BioFach zal de internationale sector bespreken wat de vereisten zijn voor een duurzaam en toekomstbestendig management. Er zal aandacht worden besteed aan de vraag hoe de biologische sector nog meer kan bijdragen aan een betere leefomgeving door meer samenwerking en solidariteit. Hierbij zal het thema van vorig jaar, duurzaamheid, ook niet vergeten worden."


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven