BioMooi introduceert 10 Franse bio-cosmeticamerken in Nederland

Frankrijk heeft een grote reputatie op het gebied van cosmetica en ook in biologische cosmetica loopt de Franse industrie voorop. Er zijn de laatste jaren veel nieuwe merken van hoge kwaliteit verschenen, met een diversiteit aan ingrediënten en stijlen. In Nederland was het moeilijk en vaak onmogelijk om deze Franse merken biologische cosmetica te kopen en daarom is BioMooi gecreëerd. U vindt bij BioMooi een brede range van biologische producten voor lichaams- en gezichtsverzorging en een uitgebreid assortiment make-up.

Biologische cosmetica bieden tegenwoordig dezelfde kwaliteit als conventionele cosmetica, maar zorgen er bovendien voor dat er geen toxines via de huid uw lichaam binnenkomen. In het verleden waren biologische cosmetica nog vettig en zwaar, en werden moeilijk opgenomen in de huid. Vandaag de dag zijn de moderne merken licht en natuurlijk, ruiken heerlijk en worden gemakkelijk opgenomen. Met de vele verschillende actieve ingrediënten bieden ze een veilig antwoord op alle soorten problemen voor elk type huid.

Veel cosmetica merken beschrijven zichzelf als 'natuurlijk', maar de term 'natuurlijk' biedt onvoldoende zekerheid. Voor kwaliteitsgarantie is het belangrijk te kiezen voor gecertificeerde biologische cosmetica die onder toezicht wordt geproduceerd. De producten van BioMooi zijn gecertificeerd door Cosmebio, Ecocert of Nature et Progrès.

BioMooi introduceert 10 Franse merken in Nederland: Biosens; Forest People; Les Terriennes; Nafha; Naturado; Paris Exclusive; Pur Inside; Rosalia; Oh Qu'il est Bio voor kinderen en babies; en Zao Makeup met een grote range van bijzonder mooie make-up producten. Deze merken zijn sinds kort in Nederland verkrijgbaar via www.biomooi.nl.De producten in de winkel van BioMooi zijn geselecteerd op een optimale prijs/kwaliteit verhouding, maar vooral ook met oog voor duurzaamheid en verantwoordelijkheid. De fabrikanten van deze producten kenmerken zich ook door hun maatschappelijke betrokkenheid, voorkeur voor lokale grondstoffen, en Fairtrade-mentaliteit.

Graag hoort BioMooi uw mening over de producten. Als u geïnteresseerd bent in wat meer details, lees dan op onze site verder over biologische cosmetica en de Franse keurmerken en over de raison de'être van de webwinkel: www.biomooi.nl/bio-cosmetica en www.biomooi.nl/about.

Voor meer informatie: Alexandra Guimarães, 06 40300920 (bereikbaar tussen 13:00 en 16:00 uur), info@biomooi.nl, www.biomooi.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven