OFFG en Kritias gaan samen in allergeen- en E-nummervrije kant-en-klare maaltijden

Het assortiment van de Organic Fresh Food Group (OFFG) wordt uitgebreid met gezonde koelverse maaltijden voor volwassenen en senioren.

Na meer dan drie jaar te hebben geïnvesteerd in productontwikkeling, ontwikkeling van nieuwe verpakkingen en een hele reeks smaak- en kwaliteitstesten, is het Henk Doek van specialist in gezonde voeding Kritias gelukt om een uniek assortiment aan smaakvolle en gezonde kant-en-klaar maaltijden te ontwikkelen, welke geheel vrij zijn van de 14 bekende allergenen(*), gluten, lactose en toegevoegde E-nummers. In zijn zoektocht naar een geschikte partner voor de productie en verkoop van zijn gezonde voedingsproducten, kwam Henk Doek via zijn oud-collega Wolter Snijder (Managing Director van OFFG) bij de Organic Fresh Food Group (OFFG) terecht.

Beide partijen kwamen er al snel achter dat de passie voor gezonde voeding en de focus op het creëren van maatschappelijke relevantie door mensen gezonder te laten consumeren geheel met elkaar overeenkomen. Daarom is besloten dat de gezonde Kritias-producten onderdeel gaan uitmaken van het Organic Fresh Food Group productassortiment. Daarnaast zal Henk Doek als Productie Manager het managementteam van OFFG komen versterken. Als Productie Manager zal hij verantwoordelijk zijn voor het helpen inrichten en opstarten van de eigen nieuwe hightech productiefaciliteit en zal hij zorg dragen voor de optimale productie van alle gezonde koelverse voedingsproducten voor baby's, kinderen, volwassenen en senioren van OFFG.

De door Kritias ontwikkelde maaltijden zullen nu niet alleen allergenenvrij worden; ze worden natuurlijk ook 100% biologisch. De koelverse maaltijden zullen in de nabije toekomst onder de eigen merknamen van OFFG via alle mogelijke verkoopkanalen worden geleverd (onder andere retail, foodservices, online), zodat zoveel mogelijk consumenten in binnen- en buitenland er van kunnen profiteren.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven