Wessanen Benelux verzorgt exclusieve distributie Schär diepvrieslijn

Wessanen Benelux, de grootste leverancier van biologische voeding in de Benelux met ook een uitgebreid assortiment glutenvrije producten, verzorgt vanaf heden de exclusieve distributie van de gehele Schär diepvrieslijn in Nederland. Dr. Schär is de marktleider in glutenvrije voeding en heeft haar diepvrieslijn onlangs uitgebreid met een achttal producten. Deze diepvriesproducten worden exclusief gedistribueerd door Kroon Biologische Verswaren, onderdeel van Wessanen Benelux.


Breed assortiment wordt breed gedistribueerd

Dr. Schär heeft haar diepvrieslijn, die eerst verkrijgbaar was onder de merknaam DS, onlangs opnieuw gepositioneerd en gerestyled. De lijn wordt nu op de markt gebracht onder Schär en is uitgebreid tot dertien glutenvrije diepvriesproducten. Peter van der Schoot, Business Unit Manager Kroon Biologische Verswaren licht toe: "Met deze uitbreiding wordt een enorme impuls gegeven aan het segment glutenvrije diepvriesproducten. Het is een segment waarnaar veel vraag bestaat maar nog niet altijd een juist product voorhanden was. Consumenten die op zoek zijn naar glutenvrij bieden wij nu meer keuze én meer gemak. De complete, nieuwe diepvrieslijn zorgt voor een mooie en opvallende presentatie in het diepvriesschap waardoor de omzet bij onze klanten een impuls zal krijgen voor verdere groei."

Andreas Wenter, Sales Manager Dr. Schär, is verheugd over de verdergaande samenwerking met Kroon Biologische Verswaren. "Naast het exclusief distribueren van onze droge kruidenierswaren, verzorgt Kroon nu ook de distributie van onze uitgebreide lijn diepvriesproducten. We hebben Kroon leren kennen als een betrouwbare partner. Hierdoor hebben we de beschikking over een breed distributienetwerk. Deze bundeling van krachten biedt ons alle mogelijkheden om de gewenste groei en een brede dekking van Schär producten te realiseren."

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven