Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BD-melkveehouder Gerard Kok overleden

Met groot verdriet hebben Rosa en Armando Kok donderdag 19 juli bekendgemaakt dat Gerard Kok overleden is. De melkveehouder van de biologisch dynamische melkveehouderij Boerderij Schoonderbeek in De Glind is afgelopen dinsdag (17 juli) overleden aan de complicaties van een operatie.

Klik hier om de rouwkaart te bekijken. "Als er nog mensen willen komen zijn ze zeker welkom", aldus Armando.

Bert van Ruitenbeek, directeur Stichting Demeter, reageert als volgt op dit treurige bericht: "Met Gerard verliezen we een zeer actieve BD-boer en een uiterst sympathiek mens. We wensen zijn familie, collega's en vrienden alle sterkte toe."
 
Biojournaal is vorig jaar op bezoek geweest bij Boerderij Schoonderbeek en hield een interview met Rosa Kok, waarin ze onder meer vertelde over de bevlogenheid van haar man. Klik hier om dit artikel te lezen.
 
Gerard werkte volgens het familiekuddesysteem op zijn BD-melkveehouderij Schoonderbeek. Daarover gaf hij maar al te graag voorlichting, zo ook tijdens het congres 'Biologische landbouw - innoveren met ambitie' dat op 6 december in Den Haag gehouden is:



Publicatiedatum: