Natuurwinkel Maastricht viert eenjarig bestaan

Op zaterdag 14 juli jongstleden was het precies één jaar geleden dat de Natuurwinkel Maastricht zijn deuren opende. Afgelopen weekend was het dus weer feest. Ondernemer Ferry Krop organiseerde op vrijdag 13 en zaterdag 14 juli allerlei activiteiten. Zo konden de klanten genieten van verschillende proeverijen in de feestelijk aangeklede winkel en ontvingen zij 10% korting op het gehele assortiment. De opkomst was enorm en de winkel beleefde het drukste weekend in haar bestaan.


Soms is het even wachten bij de kassa, proeverij Ekoland rechts.

Ferry Krop kijkt tevreden terug op het eerste jaar. "Het was een leuk en leerzaam jaar, een spannend en ook een enerverend jaar. Genoeg redenen dus voor een leuk feestje voor en met mijn klanten." De paginagrote advertentie in de Trompetter en de inzet van social media (Facebook en Twitter) zorgden voor een ongekend goede opkomst. Ferry: "Het was zelfs het drukste weekend ooit en zelfs de eerste zaterdag waarop onze dagomzet die van de vrijdag, normaal gesproken de topdag van de week, overtrof." Ook de weekomzet stemt de ondernemer tevreden. Ferry vervolgt: "De weekomzet kwam zelfs 20% hoger uit dan in een normale week, en dat in de zomervakantie."


Paginagrote advertentie in de Trompetter en stoepbord.

Niet alleen bestaande klanten lieten hun gezicht zien en maakten van de gelegenheid gebruik om de ondernemer te feliciteren en gelijk wat voordeel mee te pakken. De ondernemer heeft ook veel nieuwe gezichten in zijn winkel mogen begroeten. "We hebben iedereen lekker in de watten gelegd en met velen een praatje kunnen maken. Dat heeft heel veel felicitaties en leuke uitspraken opgeleverd. Klanten laten blijken blij te zijn met onze winkel, onze producten en onze acties. En dat geeft niet alleen veel energie, maar ook vertrouwen voor de toekomst."


Een gezellige drukte bij de groente.

Voor meer informatie:

Ferry Krop
Natuurwinkel Maastricht
Theodoor Schaepkensstraat 11a
6221 VX Maastricht
Telefoonnummer: 043 3251021
Fax: 043 3100308
www.natuurwinkel-maastricht.nl
www.facebook.com/natuurwinkel
www.twitter.com/nwmaastricht

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.