Melkveeproefbedrijf Aver Heino te koop

LTO Vastgoed BV te Zwolle organiseert de verkoop van melkveeproefbedrijf Aver Heino in opdracht van Wageningen Universiteit (WUR). Dit goed onderhouden object met uitgebreide mogelijkheden, waaronder kantoren en vergaderlocaties en circa 38 hectare grond is een praktijkcentrum voor biologische melkveehouderij en proefboerderij. Echter de locatie is uitstekend geschikt om op traditionele wijze de melkveehouderij voort te zetten. Wageningen Universiteit (WUR) doet afstand van Aver Heino omdat zij haar onderzoek voor de melkveehouderij concentreert op de Dairy Campus in Leeuwarden.

De verkoop van dit unieke object geschiedt bij inschrijving en wordt begeleid door Gerben Wessels, makelaar, taxateur van LTO Vastgoed BV te Zwolle.

Er zijn kijkdagen op donderdag 19 en 26 juli 2012 voor geïnteresseerden die zich hebben aangemeld. Voor het aanmelden, uitgebreide informatie en de verkoopvoorwaarden kunt u contact opnemen met LTO Vastgoed BV, telefoon 088 8886685 of per e-mail naar info@ltovastgoed.nl.

Bron: LTO Vastgoed

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven