Nieuw: TerraSana Zonnebloempasta

TerraSana heeft een nieuwe pasta toegevoegd aan haar notenpastalijn. TerraSana Zonnebloempasta bestaat uit 100% zonnebloempitten. Deze pitten zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden eerst versgebrand voordat we deze vermalen tot pasta. Het branden zorgt namelijk voor een authentieke smaak en versheid.

Zonnebloempitten zijn niet alleen lekker, ze hebben ook een hoge voedingswaarde. Zo zijn ze rijk aan vezels, bevatten ze onverzadigde vetzuren. Ook magnesium is ruim aanwezig. De zonnebloempasta is uitsluitend gemaakt van pure biologische zonnebloempitten... verder niets.


Uitgebreide notenpastalijn

De zonnebloempasta is de nieuwste aanwinst in de TerraSana notenpastalijn. Er zijn notenpasta's in diverse smaken: pindakaas crunchy, fijne pindakaas, tahin (deze 3 zijn verkrijgbaar met of zonder zeezout), hazelnootpasta, amandelpasta, witte amandelpasta, gemengde notenpasta, cashewnotenpasta en nu dus ook zonnebloempasta.

De notenpasta's weerspiegelen TerraSana's filosofie van hoogwaardige controle en biologische kwaliteit. "Onze pasta's maken wij volgens eigen recept en in eigen huis. De smaak komt alleen van de noten, amandelen of zaden die we gebruiken want dat is het enige ingrediënt. Er wordt niets aan toegevoegd. We gebruiken geen suiker, vet of conserveringsmiddelen en garanderen dat onze producten vrij zijn van soja. Het voordeel van interne productie is natuurlijk een nog betere controle op kwaliteit en smaak. En het is vers van de pers, want we leveren daarna gelijk uit", vertelt directeur Kees Barnhard.

De notenpasta's van TerraSana worden CO2-neutraal geproduceerd, dit dankzij de twintig zonnepanelen die op het dak geïnstalleerd zijn.De voedzame notenpasta's van TerraSana kunnen gebruikt worden op broodjes en toast, maar ook in sauzen en dips. Zonnebloempasta is ook goed te gebruiken als alternatief voor de pindakaas in satésaus in verband met notenallergie.

Alle Notenpasta's TerraSana: Als beste getest

Onlangs is een blind-test uitgevoerd van notenpasta's. Nagenoeg alle biologische A-merken zijn hierin meegenomen. Trots kan TerraSana vertellen dat alle TerraSana notenpasta's als beste uit de test kwamen.

Adviesverkoopprijs Zonnebloempasta 2,29 euro/250 gram

Voor meer informatie: www.terrasana.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven