Nog plaatsen beschikbaar

Boergondisch feestmaal op 't Ecoloar - zondag 15 juli

Op zondag 15 juli zal een Boergondisch feestmaal plaatsvinden bij 't Ecoloar te Wijthmen (Zwolle). Een nostalgische belevenis op een modern biologisch bedrijf van André en Tonny Mulder. Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Het cateringsbedrijf Feest & Culinair zal het Boergondisch feestmaal bereiden, met natuurlijk uitsluitend biologische producten.

Het feestmaal begint om 16:00 uur met een welkomstdrankje, daarna krijgen de gasten een rondleiding. Om ongeveer 17:15 uur gaan ze aan tafel en kunnen ze genieten van meerdere voorgerechten. Daarna worden de koeien uit het weiland gehaald waarbij de gasten aanwezig zullen zijn. De koeien krijgen dan ook voer en vervolgens komt het hoofdgerecht op tafel. Ook dit bestaat uit verschillende gerechten. Ondertussen worden de koeien gemolken en mag men als ze dit willen een kijkje nemen in de melkstal. Het Boergondisch feestmaal gaat gewoon door. Als laatste komen er verschillende nagerechten op tafel."De afgelopen jaren was het ongeveer 20:30 uur toen de gasten weer met een goed gevulde maag huiswaarts keerden, en vooral ook met een heel tevreden gevoel. Ook gasten die alleen waren gekomen hadden het gevoel er helemaal bij te horen, door de lange tafels en het samenhorigheidsgevoel hoeft niemand zich alleen te voelen tijdens het Boergondisch feestmaal! Als groep zit u wel bij elkaar aan tafel", licht Tonny Mulder.

Ook als u vegetariër bent, of een dieet volgt is dit geen probleem, maar vermeld dit wel even in de mail.

Enkele reacties van het afgelopen jaar:

"Het was geweldig, zo goed verzorgd en echt eens heel wat anders dan in een restaurant"

"Lekker zo'n ongedwongen sfeer, je kunt gerust even tussendoor weglopen en rondkijken in de stal, dat kun je in een restaurant niet doen"

"Kinderen konden tussendoor ook lekker even spelen en papa en mama konden rustig bijpraten en genieten van het feestmaal".

"Het leek net een reünie, alsof het één grote familie was".

De prijs voor het Boergondisch feestmaal is 45 euro inclusief welkomstdrankje. Voor kinderen tot 3 jaar gratis en van 3 tot 10 jaar half geld.

Vooraf aanmelden is verplicht. U kunt dit doen door een mail te sturen naar info@ecoloar.nl Indien u een dieet gebruikt of vegetariër bent kunt u dit vermelden. Wij sturen u daarna het rekeningnummer waar u het op over kunt maken en als dit binnen is krijgt u een bevestiging.

Let op: Vol is vol!

"Wij vertrouwen erop dat het ook dit jaar weer een groot succes zal worden. Dus heeft u iets te vieren of wilt u eens op een andere manier uit eten gaan, dan is dit een heel mooie optie waar u zeker geen spijt van zult krijgen."

Voor meer informatie: www.ecoloar.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven