Op zondag 15 juli zal een Boergondisch feestmaal plaatsvinden bij 't Ecoloar te Wijthmen (Zwolle). Een nostalgische belevenis op een modern biologisch bedrijf van André en Tonny Mulder. Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Het cateringsbedrijf Feest & Culinair zal het Boergondisch feestmaal bereiden, met natuurlijk uitsluitend biologische producten.
Het feestmaal begint om 16:00 uur met een welkomstdrankje, daarna krijgen de gasten een rondleiding. Om ongeveer 17:15 uur gaan ze aan tafel en kunnen ze genieten van meerdere voorgerechten. Daarna worden de koeien uit het weiland gehaald waarbij de gasten aanwezig zullen zijn. De koeien krijgen dan ook voer en vervolgens komt het hoofdgerecht op tafel. Ook dit bestaat uit verschillende gerechten. Ondertussen worden de koeien gemolken en mag men als ze dit willen een kijkje nemen in de melkstal. Het Boergondisch feestmaal gaat gewoon door. Als laatste komen er verschillende nagerechten op tafel.
"De afgelopen jaren was het ongeveer 20:30 uur toen de gasten weer met een goed gevulde maag huiswaarts keerden, en vooral ook met een heel tevreden gevoel. Ook gasten die alleen waren gekomen hadden het gevoel er helemaal bij te horen, door de lange tafels en het samenhorigheidsgevoel hoeft niemand zich alleen te voelen tijdens het Boergondisch feestmaal! Als groep zit u wel bij elkaar aan tafel", licht Tonny Mulder.
Ook als u vegetariër bent, of een dieet volgt is dit geen probleem, maar vermeld dit wel even in de mail.
Enkele reacties van het afgelopen jaar:
"Het was geweldig, zo goed verzorgd en echt eens heel wat anders dan in een restaurant"
"Lekker zo'n ongedwongen sfeer, je kunt gerust even tussendoor weglopen en rondkijken in de stal, dat kun je in een restaurant niet doen"
"Kinderen konden tussendoor ook lekker even spelen en papa en mama konden rustig bijpraten en genieten van het feestmaal".
"Het leek net een reünie, alsof het één grote familie was".
De prijs voor het Boergondisch feestmaal is 45 euro inclusief welkomstdrankje. Voor kinderen tot 3 jaar gratis en van 3 tot 10 jaar half geld.
Vooraf aanmelden is verplicht. U kunt dit doen door een mail te sturen naar info@ecoloar.nl Indien u een dieet gebruikt of vegetariër bent kunt u dit vermelden. Wij sturen u daarna het rekeningnummer waar u het op over kunt maken en als dit binnen is krijgt u een bevestiging.
Let op: Vol is vol!
"Wij vertrouwen erop dat het ook dit jaar weer een groot succes zal worden. Dus heeft u iets te vieren of wilt u eens op een andere manier uit eten gaan, dan is dit een heel mooie optie waar u zeker geen spijt van zult krijgen."
Voor meer informatie: www.ecoloar.nl
Abonneren
Vacatures
- Boxmedewerker
- Coördinator backoffice
- Accountmanager industrie (internationaal)
- Assistent-Bedrijfsleider met doorgroei tot Operationeel manager
- Junior productspecialist biologische kruiden
- Avonturier / Zelfstandig recruiter
- Accountmanager
- Senior AGF Pricing Specialist
- Sales Support
- Quality Assurance Manager
Top 5 - gisteren
Top 5 - afgelopen week
- "Honger in Afrika indirect gevolg van steeds meer biologische producten eten"
- Boeren roepen burgers op om poep en plas te doneren
- Fotoreportage BioXpo - Veel nieuwe producten bij de Nederlandse exposanten
- Machandel nu volledig in Britse handen
- Druiventuin in de verkoop, maar telers stoppen (nog) niet
Top 5 - afgelopen maand
- Annette Harberink vertrekt van Natuurderij Keizersrande
- Europees parlement stemt met grote meerderheid voor marktgestuurde stimulering van bio-landbouw
- Zenderense Es behaalt Skal-certificaat
- Boeren roepen burgers op om poep en plas te doneren
- "Honger in Afrika indirect gevolg van steeds meer biologische producten eten"
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2022-05-17 21 juni: Feestelijke biovelddag van Inagro
- 2022-05-17 Nieuwe merkidentiteit voor Fruit Logistica en Asia Fruit Logistica
- 2022-05-17 Gelderse boeren openen dit weekend de deuren voor publiek
- 2022-05-16 Symposium Agroforestry en Notenteelt zet ondernemers centraal
- 2022-05-16 Hoe kunnen biologische boeren effectief gebruikmaken van het GLB?
- 2022-05-13 Documentaire ‘Boer Brussel Beweging’ te zien op 14 en 15 mei
- 2022-05-13 2 juni: meeloopdag voor jongeren op Warmonderhof
- 2022-05-13 Agroforestry op de BioVelddag 2022
- 2022-05-13 Logistieke toer door Venlo en afscheid van voorzitter Ron de Greeff
- 2022-05-12 Verbetering en verduurzaming voedselketen met tech en data
- 2022-05-11 "We willen het voedselsysteem ‘met de vork’ veranderen"
- 2022-05-10 Fotoreportage BioXpo - Veel nieuwe producten bij de Nederlandse exposanten
- 2022-05-06 Inschrijvingen open voor de Voedsel Anders Conferentie 2022
- 2022-05-06 220 bedrijven present op het BioAg World Congress 2022 in Valencia
- 2022-05-05 IT-manager Hessing Supervers gastspreker op Food & Beverage Business Event
- 2022-05-05 Agroecologie training: 14 en 15 mei
- 2022-05-04 Veel belangstelling voor deelname aan Gastvrij Rotterdam 2022: vijfde hal weer in gebruik
- 2022-05-04 21 mei: Bijeenkomst over peulvruchten
- 2022-04-25 3 mei: webinar kruidgeneeskunde met Marlies Engels van De Polderkol
- 2022-04-21 Geld verdienen met groene zuivel: hoe doe je dat?