Bio+ introduceert drie nieuwe soepen

Het assortiment van Bio+ is uitgebreid met 3 biologische soepen. De soepen zijn verpakt in een stazak van 570 ml en zijn beschikbaar in de volgende varianten: Romige Tomatensoep, Pompoensoep en Champignonsoep met bieslook en in de wintermaanden is er ook een Erwtensoep met rookworst beschikbaar.

De soepen zijn gemaakt met de lekkerste biologische ingrediënten die door biologische boeren zijn geproduceerd volgens strenge biologische principes zonder onnatuurlijke gewasbeschermingsmiddelen, kunstmest of gentech.


Bio+ Trading Company

Bio+ Trading Company (BTC) te Driel is één van de licentiehouders van Bio+ en brengt deze Bio+ soepen op de markt. BTC is specialist in het beschikbaar, bereikbaar en betaalbaar maken van biologische drogekruidenierswaren (DKW) voor supermarkten. BTC heeft inmiddels meer dan 60 Bio+ DKW-artikelen in haar assortiment en bestaat naast soepen onder andere uit pasta's, sauzen, koeken, broodvervangers, broodbeleg en vruchtensappen.
 
Voor meer informatie over BTC en haar assortiment kunt u contact opnemen met Arie Ermstrang.

Bio+

Bio+ biedt met meer dan 300 lekkere biologische producten van natuurlijke komaf een oplossing voor ieder eetmoment. Bio+ was in de afgelopen twee jaar het snelst groeiende merk in het supermarktkanaal. Ook kreeg Bio+ in 2011 de FNLI Award in de nieuwe categorie grootste maatschappelijke bijdrage. Voor meer informatie over Bio+ kijk op www.bio-plus.nl of op www.facebook.com/biometplus.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven