ECO Collection – een nieuw merk in duurzame woninginrichting

ECO Collection is een nieuw merk in de woonbranche, met een webwinkel www.eco-collection.nl. Het is een bedrijf met hart voor mens en milieu. De initiatiefnemers zijn van mening dat alle bijdragen aan een betere wereld helpen, hoe klein of groot ze ook zijn. Met die gedachte zijn zij deze webwinkel ook begonnen. Alle producten van ECO Collection zijn gemaakt van ecologische materialen. Zo verkopen ze stijlvolle meubels gemaakt van duurzaam sheesham hout en unieke accessoires.

Biologisch en fairtrade textiel

ECO Collection biedt textiel aan wat gemaakt is van 100% biologisch en fairtrade katoen uit India: goed voor het milieu, de producenten en voor u. De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en voelen heerlijk zacht aan. Bijkomend voordeel is dat er geen chemicaliën en andere chemische gewasbeschermingsmiddelen zijn gebruikt, perfect voor mensen met een gevoelige huid. Alle producten zijn voorzien van zowel een GOTS- als fairtrade-certificaat, een zeldzame combinatie. Zo weet u zeker dat u de beste producten in huis haalt.


Duurzame meubels

De meubels die ECO Collection aanbiedt zijn gemaakt van sheesham hout. Sheesham is een Indische hardhout met prachtige natuurlijke nerven. De fijne nerf en vlamtekeningen met wisselende kleurschakeringen zijn typische kenmerken van dit hout en zorgen voor een unieke uitstraling. Het is een duurzame loofhoutsoort en de leveranciers planten na het kappen twee nieuwe bomen. Zo helpen ze mee aan het behoud van de natuur.

Accessoires

ECO Collection verkoopt ook geurkaarsen en diffusers van het Thaise merk BsaB, gemaakt van ecologische materialen zoals gerecycled glas, essentiële oliën, soja was en bijenwas. Deze kaarsen branden langer en schoner dan gewone kaarsen. De collectie wordt verder uitgebreid met unieke accessoires uit India, zoals authentieke specerijendoosjes.

Voor meer informatie: www.eco-collection.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven