DVEP Energie garandeert hoger rendement bio-installatie

Tholen - Deze week kwam LTO Nederland met het nieuws dat steeds meer ondernemers in de land- en tuinbouw die duurzame energie produceren in de problemen komen. De Vrije Energie Producten (DVEP) richt zijn juist op deze problematiek. Niels Peters van DVEP Energie: "Onze kracht is het bieden van persoonlijk maatwerk voor elke klant die het rendement van zijn bio-installatie wil verbeteren."

Vijf kennisgebieden

De problemen bij de productie van energie in een bio-installatie ontstaan mede door de hoge biomassaprijzen en lage stroomprijzen. "Bij de ontwikkeling, realisatie en exploitatie van bio-vergistingsinstallaties zijn vijf kennisgebieden de basis onder elk project. Bij een goed project zijn deze vijf gebieden perfect op elkaar afgestemd en onlosmakelijk met elkaar verbonden. In de praktijk blijkt dit niet vaak het geval, terwijl het de absolute basis is voor een rendabel draaiende installatie."


De biovergister van Mts H. van den Heuvel, inmiddels een goede klant van DVEP: "DVEP Energie haalt voor ons de beste elektriciteitsprijzen uit de markt. De account managers van DVEP Energie hebben veel kennis van de energiemarkt en mogen zich wat ons betreft specialist noemen. Mede door hun goede adviezen en persoonlijke begeleiding hebben we besloten om voor de verkoop van de door ons opgewekte elektriciteit verder te gaan met DVEP Energie."

DVEP Energie weet vanuit haar positie als energieleverancier inmiddels precies hoe een bio-installatie werkt, wat erbij komt kijken en hoe alle zaken op elkaar afgestemd kunnen worden. "Omdat we deze kennis graag delen bieden we als eerste alle diensten rondom bio-installatie onder één dak. Wij kunnen op alle vlakken adviseren over de beste keuzes; van vergunningen tot en met subsidies en van het juiste menu voor uw installatie tot en met energiezaken."

Maatwerk

DVEP Energie is ook in staat om de gemaakte keuzes in de praktijk te realiseren. "Geen twee installaties zijn hetzelfde en wij onderscheiden ons door per installatie met de beste oplossingen te komen. Maatwerk en flexibiliteit zijn daarbij onze sterkte krachten."Bio-installaties zijn er dus in verschillende soorten en maten. DVEP Energie heeft met name ruime ervaring binnen de agrarische sector, maar wil haar kennis ook in andere sectoren inzetten. Zo kan DVEP Energie naast haar dienstverlening aan exploitanten van installaties o.a. ook overheden ondersteunen in bijvoorbeeld het vergunningstraject van een bio-installatie. "Elke bio-installatie is uniek en wij vinden het een uitdaging om het rendement per installatie te verbeteren."
 

Kennismaking

Bedrijven die meer willen weten over de vijf kennisgebieden voor een bio-installatie kunnen bij DVEP Energie terecht. "Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen we de mogelijkheden voor uw installatie in kaart brengen en op basis daarvan bekijken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen."

Een brochure over dit onderwerp is aan te vragen door een mail te sturen naar info@dvep.nl of te downloaden via de website.

Voor meer informatie:

Niels Peters
DVEP Energie
Postbus 856
7550 AW Hengelo
074 376 62 43
n.peters@dvep.nl
www.dvep.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven