Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Moyzo: nieuw, volledig duurzaam en Fairtrade kledingmerk

Moyzo is een nieuw, volledig duurzaam en Fairtrade kledingmerk met een webwinkel www.moyzo.eu. Gertie Teunissen en Willem Ebben kiezen met Moyzo-kleding voor echte verandering: "Met onze visie, ontwerpen, grondstoffen, productie en bedrijfsvoering willen wij een positieve bijdrage leveren aan de (kleding)wereld. Zo reageren wij op de veel te grote belasting op mens en milieu van de gangbare kleding branche."

Met wortels in de modewereld en de duurzame voedingsbranche bundelen de vennoten hun krachten, vakmanschap, ervaringen en idealen in het nieuwe kledingmerk Moyzo en de webwinkel www.moyzo.eu.



Bij Moyzo wordt continue gewerkt aan modieuze, comfortabele en op elkaar afgestemde duurzame collecties. Alle kleding is van eigen ontwerp, gemaakt van duurzame grondstoffen zoals biologische katoen, wol, zijde, bamboe en linnen, alsook gerecyclede materialen.

De kleding wordt Fairtrade geproduceerd door vakmensen voor een eerlijke prijs.
De visie en bedrijfsvoering van Moyzo is erop gericht de (mode)wereld een stuk(je) beter achter te laten dan ze haar hebben aangetroffen.

Kleding van Moyzo, onderscheidend in duurzaamheid en Fairtrade bij elke stap van het proces.

Voor meer informatie: info@moyzo.eu en www.moyzo.eu
Publicatiedatum: