Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Leuk om te zien hoe biologisch leeft"

Bio+ op jubileumfeest van GroenRijk in De Tuinen van Appeltern

Bio+ was op zaterdag 23 juni aanwezig op het jubileumfeest van GroenRijk in De Tuinen van Appeltern. Bij de Bio+ kraam kon het verschil tussen biologische en gangbare winterpeen en komkommer geproefd worden. En dat verschil was volgens bezoekers duidelijk te proeven. Zo zei één van de bezoekers: "De smaak is niet alleen voller, je ziet het verschil ook al meteen. Biologisch is veel mooier van kleur."



Ook werd er Bio+ honing verkocht. Omdat dit jaar Het Jaar van de Bij is, besteedde Bio+ hier extra aandacht aan. Met succes want alle honing was uitverkocht. Henk Gerbers, voorzitter van Bio+, kijkt tevreden terug op de deelname aan het feest: "Het was een geslaagde dag en het is leuk om te zien hoe biologisch 'leeft'. Mensen zijn enthousiast over en geïnteresseerd in biologisch. Dat is een positief signaal. Door samen met partners zo'n dag te organiseren, komt 'Jouw natuurlijke manier van leven' nog beter op de kaart."
Publicatiedatum: