Kwekerij Zeldenrust 25 jaar biologisch

Kwekerij Zeldenrust in Wapse viert feest. Eén van de eerste biologische bedrijven in Zuidwest-Drenthe bestaat dit jaar een kwart eeuw.

Jan Rozeboom en zijn echtgenote Riekje waagden 25 jaar geleden de stap. Jan nam afscheid van zijn baan als onderhoudsschilder om een eigen biologisch bedrijf te starten. Inmiddels zit ook Riekje, die in de zorg werkte, volledig in het bedrijf. Bezoekers van kwekerij Zeldenrust worden door het duo gastvrij ontvangen en kunnen er genieten van een gezellige warme sfeer van het zeer landelijk gelegen bedrijf.

"Op echt drukke dagen komen er hier wel honderd tot honderdvijftig bezoekers. Alleen of met een groep. En in de loop der jaren hebben we een behoorlijke vaste klantenkring opgebouwd. Die komen dan blauwe bessen plukken, drinken iets op het terras en gaan daarna huiswaarts met een zelf geplukt bosje bloemen", vertelt Rozeboom. "En vaak brengen ze ook nog even een bezoek aan de winkel met streekproducten van eigen geteeld fruit."

Kwekerij Zeldenrust is van 1 juni tot 1 oktober dagelijks geopend van 09:00 tot 17:00 uur. Alleen op zondag is de kwekerij gesloten.

Bron: Meppeler Courant

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven